Bruce Willis, nominalizat de 8 ori la Zmeura de Aur 2022! I-au făcut o categorie specială

Zmeura de Aur este trofeul cel mai rușinos pe care îl poate primi un actor de la Hollywood. Anul acesta, pentru a pune și mai mult sare pe rană, organizatorii au creat cadrul acestui eveniment, o categorie aparte, dedicată special lui Bruce Willis. Motivul? Ca niciodată, în 2022, la Zmeura de Aur concurează opt filme ale marelui actor. 

image

Zmeura de Aur 2022. Bruce Willis conduce „topul rușinică”

Opt filme cu Bruce Willis vor concura în 2022 la Zmeura de Aur, trofeele anti-Oscar pe care le primesc cele mai proaste filme şi actorii cu cel mai slabe interpretări actoriceşti din ultimul an, potrivit eu.usatoday.com. În cele opt lung metraje, produse în general cu bugete mici şi difuzate doar pe platforme de streaming, Bruce Willis, protagonistul francizei „Die Hard”, interpretează roluri de şerif blazat, fost poliţist, general în retragere şi fost agent CIA.

Organizatorii galei în cadrul căreia sunt atribuite premiile Zmeura de Aur s-au simţit astfel obligaţi să creeze pentru actorul american o categorie care îi este dedicată, intitulată „Cele mai proaste interpretări ale lui Bruce Willis într-un film din 2021”.

image

Zmeura de Aur 2022. Cele mai multe nominalizări merg la…

Jared Leto a fost luat și el în vizor pentru interpretarea din „House of Gucci’s. Starul american a fost nominalizat la categoria „cel mai neinspirat cuplu de pe ecran”, însă nu a primit această nominalizare pentru „masca lui facială din latex de 8 kilograme, din cauza hainelor sale de tocilar şi accentului său ridicol”.Aceste ironii nu ar trebui să îl împiedice însă pe celebrul actor american să apară pe lista nominalizărilor la Oscar la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”, care vor fi anunţate marţi.

Însă filmul care a primit luni cele mai multe nominalizări la Zmeura de Aur 2022 este „Diana the Musical”, o comedie muzicală dedicată prinţesei Diana şi difuzată de Netflix. Această peliculă va concura la nouă categorii, inclusiv la categoria „cel mai prost film”. Musicalul din care se inspiră această peliculă a fost jucat pe Broadway doar în 33 de reprezentaţii. Printre celelalte celebrităţi nominalizate luni la Zmeura de Aur se află şi celebrul star din NBA LeBron James, datorită costumului său din filmul „Space Jam: A New Legacy”.

image

Cel mai prost film: La categoria „cel mai prost film” vor concura producţiile cinematografice „Diana the Musical (The Netflix Version)”, „Infinite”, „Karen”, „Space Jam: A New Legacy”, „The Woman in the Window”.

Cel mai prost actor: La categoria „cel mai prost actor” au fost nominalizaţi Scott Eastwood („Dangerous”), Roe Hartrampf (în rolul prinţului Charles din „Diana the Musical”), LeBron James („Space Jam: A New Legacy”), Ben Platt („Dear Evan Hansen”), Mark Wahlberg („Infinite”).

Cea mai proastă actriță: Cea mai proastă actriţă va fi aleasă dintre Amy Adams („The Woman in the Window”), Jeanna de Waal („Diana the Musical”), Megan Fox („Midnight in the Switchgrass”), Taryn Manning („Karen”), Ruby Rose („Vanquish”).

Cel mai prost regizor: La categoria „cel mai prost regizor” au fost nominalizaţi cineaştii Christopher Ashley („Diana the Musical”), Stephen Chbosky („Dear Evan Hansen”), „Coke” Daniels („Karen”), Renny Harlin („The Misfits”), Joe Wright („The Woman in the Window”).

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net