Ce fantezii a avut Bobonete cu Loredana Groza! Artista s-a urcat pe masă și i-a dansat provocator: „Eu... doar pe dolari, pe valută fină!” VIDEO

Ultima actualizare:

Bobonete a dat cărțile pe față și a făcut o destăiunire șocantă în fața Loredanei Groza! Comediantul a povestit că în vremea adolescenței sale a avut mai multe fantezii cu artista, un adevărat sex simbol pe atunci. Totul a pornit de la celebrul film „A doua cădere a Constantinopolului”, în care Loredana s-a afișat în ipostaze super sexy, încingând imaginația multor oameni.

Bobonete i-a făcut mărturisiri șocante Loredanei Groza
Bobonete i-a făcut mărturisiri șocante Loredanei Groza

Ce fantezii a avut Bobonete cu Loredana Groza!

„A doua cădere a Constantinopolului” a fost unul dintre primele filme produse după Revoluție, iar Aurelian Temișan și Loredana Groza au interpretat cuplul cel mai îndrăgit din producție. Filmul a prezentat și câteva scene foarte sexy pentru acea vreme, în care Loredana dansează și se mișca lasciv, lucruri care pentru românii de atunci erau ceva cu totul nou și intrigant. Așa se face că, Bobonete, a invitat-o recent pe Loredana Groza în cadrul podcastului său, „Da, Bravo!”, unde i-a mărturisit fără perdea că acel film i-a trezit fantezii puternice. Artista era o blondă voluptoasă și extrem de frumoasă care stârnea imaginația multor oameni, și printre ei s-a aflat și Bobonete, un tânăr adolescent pe atunci. Cum la acea vreme nu exista internetul și sexualitatea încă era un tabu, astfel de filme erau singura sursă prin care mulți români își satisfăceau curiozitatea, au concluzionat cei doi în discuția lor.

Mărturisirile nu se opresc însă aici! Loredana a dezvăluit că mai mulți bărbați celebri din showbizz i-au spus că rolul său din peliculă i-a cucerit complet.

foto2 loredana groza a doua cadere a constantinopolului 59294900 jpg

Bobonete: Eu cred că fără sală nu ai fi arătat atât de bine! Am văzut niște poze...Uneori mai pui niște poze și zic „aoleu, Loredana... Nu se mai face așa ceva, nu mai suntem la Căderea Constantinopolului”. Atunci ne-ai ajutat foarte mult. Pe toți adolescenții din perioada aia ne-ai ajutat! Ne-ai ținut de mână!

Loredana Groza: Serios? V-am învățat cum se face...?

Bobonete: Da, a fost un film... frumos! Ne-a plăcut foarte mult...

Loredana Groza: Da? Ți-au plăcut dialogurile sau ce?

Bobonete: Vai de mine, nici nu știu ce vorbeați pentru că de obicei îl dădeam încet ca să auzim când vin mama și tata. 

Loredana Groza: Îmi pare bine că am „hrănit” imaginația colectivă a românilor! Dar nu ești primul care îmi face această destăinuire, știi câți din showbizz au făcut ce faci tu?

Bobonete: Stai, încă o dată își spun, nu exista internet, nici video nu exista

Loredana Groza: Da! Aia era ca o gură de aer! Acum realizez cu penuria care era atunci și cu supraîncărcarea care este acum... pentru că acum pe toate gardurile se întâmplă ceva. Era și Playboy.

Bobonete: Care Playboy? Playboy a venit târziu...

Loredana Groza: Când a venit compulsiile tale deja s-au liniștit!

Cum i-a dansat Loredana Groza lui Bobonete

Totodată, artista i-a dezvăluit lui Bobonete că știe să danseze la bară și a decis chiar să își demonstreze abilitățile! Astfel, Loredana a lăsat orice urmă de rușine la o parte, s-a urcat pe masă și i-a dansat twerk comediantului.

Bobonete: Twerk știi să faci?

Loredana Groza: O lecuță de twerk știu să fac. Vrei să îți arăt? Dar trebuie să mă urc pa masă. Dar eu... doar pe dolari, pe valută fină...

Bobonete: Am dolari, te urci pe masă? 

Loredana Groza: Da! Hai scoate! Sărăcie! Data viitoare îți dau eu un dolar și îmi faci tu mie.

Bobonete: Vă spun eu, e frumos la podcast aici!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
adriana bahmuteanu
stefan nechita a adus prc e2prc 80prc 9dbudapestaprc e2prc 80prc 9d  in lacrimi  pe scena de la vocea romaniei  tudor chirila nu e voce ca a lui la mine in echipa 30899300 webp
horia moculescu vocea romaniei jpg
image png
vanzare carti anticariat jpg
image png
banner Adrian Nartea
banner Georgiana Lobont
image
actualitate.net
image
actualitate.net