Ducu Bertzi, la Imperiul Leilor, pentru a-și susține nepoata. Propunerea inedită făcută de Sebastian Dobrincu și Cristina Bâtlan

Ducu Bertzi a venit în ediția de miercuri, 30 martie, la emisiunea ”Imperiunl Leilor”, de la Pro TV, pentru a susține un bussines aflat la început de drum. Este vorba despre afacerea începută de Andreea Coman, nepoata sa, o tânără care creează tablouri în stil abstract, prin tehnici mixte.

Ducu Bertzi, la ”Imperiul Leilor” foto: Pro TV
Ducu Bertzi, la ”Imperiul Leilor” foto: Pro TV

Andreea Coman a venit la ”Imperiul Leilor” pentru o finanțare de 50.000 de euro, adică 30% din compania ei. 

Mă inspir întotdeauna din cultura și folclorul românesc și îmi place să folosesc elemente din materie primă nobilă reciclată, îmi place să cred că le ofer o a doua existență dându-le ocazia să compună o nouă poveste în cadrul tablourilor mele. Anul trecut am realizat o cifră de afaceri de 10.000 de euro, în special prin vânzarea online și participarea la expoziții internaționale”, a spus Andreea, în fața Leilor.

Andreea Coman și Ducu Bertzi foto: Pro TV
Andreea Coman și Ducu Bertzi foto: Pro TV

Andreea a fost susținută în emisiune de unchiul ei, nimeni altul decât Ducu Bertzi. 

Nu am venit să vă vând ceva, am venit să o susțin pe nepoata mea, care e la începuturi în lumea artei. Fiind maramureșeni, noi așa suntem obișnuiți de acasă, să ne susținem unii pe alții și să fim alături și la bine, și la greu”, a spus îndrăgitul artist de folk. 

Leii nu au vrut să investească în afacerea nepoatei lui Ducu Bertzi

Leii nu au fost însă prea impresionați de propunerea Andreei, iar Sebastian Dobrincu a spus că nu o vede ca pe o afacere de viitor. Și Cristina Bâtlan a fost puțin dezamăgită de afacerea Andreei. Toți cei cinci lei s-au retras. 

”Tu vrei să prinzi mulți fluturi cu același coș: vrei și reciclat, vrei și artă, dar vrei să lucreze cineva pentru tine, și atunci nu mai vorbim de artă. Îți pierzi autenticitatea și valoarea!”, a spus Cristina Bâtlan. 

Sebastian Dobrincu și Cristina Bâtlan, propunere inedită

Cristina Bâtlan
Cristina Bâtlan

Sebastian Dobrincu și Cristina Bâtlan nu au putut să o lasă să plece și au chemat-o înapoi . Cei doi Lei i-au făcut o propunere, să creeze o mini-colecție, iar primul client să fie Sebastian. Milionarul de 22 de ani va veni cu sprijinul echipei sale pentru a promova afacerea Andreei.

”Este persoană publică, îți facem o comandă, dar serioasă. O colecție, poate să fie pe țesătură, pe care să o aplicăm pe produse apoi”, a spus Cristina.

Sebastian Dobrincu
Sebastian Dobrincu

Entuziasmată, Andreea a acceptat, deși a recunoscut că are mari emoții. ”Procesez, e complicat, e diferit față de propunerea inițială”, a spus Andreea Coman.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
cub vica blochina png
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
ceai somn jpg
image
image
image
image
image
image
cub vica blochina png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
justin beiber hailey grammy getty jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
Faimosi Survivor camp jpg