Filmul nou de pe Netflix pe care-l vei ține minte toată viața. Un actor legendar și o fetiță adorabilă, într-o poveste emoționantă despre conexiune, răzbunare și o nouă șansă

Ultima actualizare:

Un nou film apărut pe Netflix s-a cățărat în topurile din întreaga lume și în clasamentele din România, în ultimele zile ale lunii iulie. În rolul principal este unul din cei mai iubiți și apreciați actori din istorie. Totodată, în pelicula epică strălucește o fetiță care i-a cucerit total pe cinefili.

Filmul nou de pe Netflix pe care-l vei ține minte toată viața
Filmul nou de pe Netflix pe care-l vei ține minte toată viața

Filmul nou care cucerește topul Netflix

A venit weekendul, așa că e momentul pentru relaxare, voie bună, dar și pentru film de pe Netflix pe care ți-l vei aminti toată viața. Pelicula a fost lansată în 2004, dar abia acum a intrat pe celebra platformă de streaming online.

Cu marele Denzel Washington în rol principal, Man on Fire (Pus pe jar) e unul din acele filme de care te vei îndrăgosti pentru totdeauna. Povestea atipică, emoția generată de relația specială dintre personajul principal și fetița de care trebuie să aibă grijă, răzbunarea fabuloasă, regia „încinsă” a celebrului Tony Scott, dar și prestațiile excelente ale lui Christopher Walken și Marc Anthony fac din Man on Fire un film de neratat pe Netflix. Cine nu l-a văzut până acum nu trebuie să mai aștepte, iar cine a avut șansa să-l vizioneze în trecut cu siguranță se va uita din nou.

Man on Fire, cu Denzel Washington și Dakota Fanning, sfâșie inimi pe Netflix, în iulie 2023

Simpatica Dakota Fannig, care la acea vreme avea doar 12 ani, face un rol de zile mari. Aceasta o intrepretează pe Pita, o fată dintr-o familie bogată care trăiește în Mexico City, unde răpirile au devenit o obișnuință.

În scenă intră Creasy, jucat magistral de Denzel Washington, care se afla la acea vreme în cea mai bună formă a carierei sale. În filmul care face senzație pe Netflix, marele actor american joacă rolul unui fost agent CIA care a devenit mercenar după ce a văzut prea multă violență și corupție în lume. Transformat într-un tip tăcut și retras, Creasy este angajat ca bodyguard de familia unui industriaș bogat jucat de cântărețul Marc Anthony.

Deși e deranjat inițial de întrebările despre trecutul lui, personajul principal creează o legătură specială cu micuța și adorabila Pita, neglijată mult de părinții ei.

Tony Scott, regizorul filmului săptămâna această în topul Netflix, se focusează mult pe relația dintre Denzel și Dakota, iar acest lucru unul din marile atuuri ale producție care a avut încasări de peste 100 de milioane de dolari la box office.

Filmul de pe Netflix pe care nu-l poți rată în vara lui 2023

Inevitabilul se întâmplă, iar fetița de bogătași este răpită. Din acel moment, filmul Man on Fire i-a cu adevărat „foc”. Creasy jură răzbunare, iar răstunarile dramatice de situație de vor ține „pe jar”.

Filmul care rupe topul pe Netflix e cu adevărat memorabil și are un final pe care nu-l vei uita ușor. Putem spune că Man on Fire e pelicula  perfectă pentru o seară frumoasă alături de cei dragi. Și, așa acum v-am obișnuit, recomandările noastre merg mereu la suflet și cuprind și filme mai vechi pentru că, să recunoaștem, prezentul e despre cantitate, în timp ce trecutul era despre calitate. Nu rata Man on Fire, filmul nou de pe Netflix, iar noi avem pregătite pentru tine și alte surprine care te vor ține cu sufletul al gură.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net