Oreste, dezvăluiri despre cearta cu Mircea Badea: „Mi-a plăcut mai mult de tatăl lui"

Oreste Teodorescu a vorbit deschis despre cearta dintre el și Mircea Badea! Oreste a făcut dezvăluiri despre conflictul cu fostul său prieten bun.

Oreste Teodorescu Foto Youtube jpg

Oreste și Mircea Badea au fost ani buni prieteni, cât și colegi de platou. Totuși, în anul 2013 aceștia s-au certat și nu a mai fost cale de remediere între cei doi, așa că au luat-o fiecare pe căi diferite.

Oreste a vorbit în emisiunea lui Mădălin Ionescu despre această ceartă, despre care a mărturisit că l-a afectat foarte mult la acea vreme. Ei bine, acesta a dezvăluit că până să se împrietenească cu Mircea Badea, Oreste a fost foarte apropiat de tatăl jurnalistului de la Antena 3 CNN. Totodată, acesta a spus că l-a apreciat chiar mai mult pe Gheorghe Badea decât pe fiul său, datorită căruia chiar a reușit să obțină un job.

„Eu cu tatăl lui am fost apropiat, îi și datorez un job. Cu mult timp înainte să-l cunosc pe Mircea Badea, am lucrat cu tatăl lui și cred că am făcut o echipă foarte bună. A fost ca un mentor pentru mine. De fapt, mi-a plăcut mai mult de tatăl lui decât de Mircea Badea, cel puțin o bună perioadă de timp, până am devenit foarte buni prieteni”, a povestit Oreste în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV.

De ce s-au certat Oreste Teodorescu și Mircea Badea

Oreste a dezvăluit că prietenia dintre el și Mircea Badea s-a terminat din lucruri pe care le cataloghează ca fiind drept penibile. Practic, aceștia s-au certat din considerente politice, având viziuni total diferite și susținând fiecare alte partide politice. Astfel, micile conflicte au ajuns să îi îndepărteze unul de altul, fiecare urmându-și drumul său.

„Era un context penibil! Direcțiile noastre de gândire, la vremea respectivă, mergeau în sensuri diferite. Noi ne-am certat în 2013…Pur și simplu, la vremea aceea ne mâna pe fiecare dintre noi iluzia că echipa cealaltă e mai bună pentru țară, pentru noi, pentru viitor. Dar cred că ne-am înșelat amândoi”, a mai spus Oreste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Neagu jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net