Reese Witherspoon a fost săracă lipită: „Îi parcam Porsche-ul lui Denzel Washington”

Înainte de a fi una dintre cele mai îndrăgite actrițe din lume, Reese Witherspoon (46 de ani) a lucrat, în 1995, ca intern pe platourile de filmare a filmului „Devil in a Blue Dress”. Acolo l-a cunoscut pe Danzel Washington (68 de ani). La vremea respectivă, ea încă încerca să-și găsească drumul spre cariera de actriță, mergea la audiții pentru diferite piese și accepta orice slujbă în industrie pentru a obține un ban.

Reese Witherspoon accepta orice slujbă putea în industrie, când era adolescentă (foto: Instagram)
Reese Witherspoon accepta orice slujbă putea în industrie, când era adolescentă (foto: Instagram)

Citește și: Cu ce actor a refuzat Reese Witherspoon să filmeze scene fără perdea. Experienţele traumatizante ale altor actriţe 

Actrița lucra în recepție

Acest loc de muncă a fost unul dintre oportunitățile oferite de școala ei. Cea mai frumoasă amintire a ei de atunci este când lucra la recepție, iar Denzel Washington i-a cerut să-i parcheze mașina.

„Eram la recepție și el mi-a înmânat cheile. Am fost șocată. În primul rând, sunt cel mai prost șofer din lume. În al doilea rând, nu am condus niciodată un Porsche. Apoi, de fiecare dată când venea Denzel, a trebuit să-i parchez mașina”, a declarat actrița, care, în prezent, are o avere de 300 de milioane de dolari, conform tabloidului britanic Daily Mail.

Actrița îi parca mașina actorului de fiecare dată când el venea la filmări (foto: GettyImages)
Actrița îi parca mașina actorului de fiecare dată când el venea la filmări (foto: GettyImages)

Iată și: Reese Witherspoon i-a făcut căciuliță cu urechi cățelușei ei Minnie: ”Asta e costumația cățelușei de Paște” 

Reese Witherspoon: „Oh, voi primi un loc de muncă”

Reese a vorbit despre slujba a parte a stagiului ei de școală în timpul celui mai recent episod din „Jimmy Kimmel Live Show”, joi. Ca răspuns la întrebarea gazdei despre orice locuri de muncă de la Hollywood, sau ca ce a lucrat în afara actoriei, vedeta a început prin a spune: „Mi-am zis: «Oh, voi primi un loc de muncă». Am vrut să învăț celelalte laturi ale afacerii. Nu doar să faci partea actoricească. Deci, am fost în pre-producție. Și a trebuit să răspund la telefon, exact așa: «Bună ziua. Devil in a Blue Dress»”.

Ea a continuat: „Nu este o idee bună pentru un copil de 17 ani, mai ales cu un permis de conducere nou-nouț”. În urmă cu câțiva ani, Reese l-a întâlnit pe Denzel la o nuntă unde acesta i-ar fi spus spus: „Te-am auzit spunând această poveste despre cum obișnuiai să-mi parchezi Porsche-ul. Dar știi cine ți-a luat costumele pentru filmul «Water For Elephants» din rulotă? Fiica mea”. Reese recunoaște că se amuză de fiecare dată când se gândește la asta.

Reese înainte de a intra în emisiune (foto: Instagram)
Reese înainte de a intra în emisiune (foto: Instagram)

Vezi și: Reese Witherspoon a făcut-o lată pe Instagram, iar alte vedete i-au copiat ideea. Pozele au devenit virale 

Actrița a fost, de fapt, prezentă în emisiune pentru a își promova viitorul ei film „Your Place Or Mine”, în care joacă alături de actorul Ashton Kutcher (44 de ani). Reese a spus că nu se cunoșteau foarte bine înainte de a lucra împreună. A luat legătura cu Ashton cu aproximativ o lună înainte de a începe filmul și i-a sugerat să se cunoască mai bine, deoarece personajele lor sunt atât de apropiate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net