18 jucători internaționali de golf participă la turneul de la Teleac, Alba


    Theodora Golf Club este cel mai mare resort de golf din România
Theodora Golf Club este cel mai mare resort de golf din România

Golful a fost o bună perioadă un sport exclusivist, greu accesibil maselor și din lipsa infrastructurii și a terenurilor de joc. Recent tot mai multe astfel de facilități au apărut în România și odată cu ele au apărut și competițiile de anvergură.

Una dintre acestea, care va reuni la start 72 de jucători, dintre care 18 profesioniști, este Theodora PRO AM, ediția 1. Turneul se va desfășura la Theodora Golf Club, din Teleac, Alba, în perioada 17-20 iulie 2019 și va duce la un nou nivel experiența de golf în România. Printre participanți se vor număra jucători ca Antonio Saragnese, Alex MacGregor, Morgan Oloffson, Zeke Martinez, Ben Talbot, Philips Craig, Ullas Karatas, Alex Vladuti, Ian Campbell, Vladi Marinov, Bulent Karatas, Yamac Hakan, Richard Sarkozi, Jack Hayward, Danilo Kraljevil, Ozcan Gencer și Mihailo Dimitrijevic, iar turneul va fi arbitrat de celebrul Gilks Nic.

Theodora PRO AM, ediția 1 este sponsorizată sub egida #sustinemsportulromanesc de Superbet, lider pe piața pariurilor sportive din România, și are un fond total de premii pentru jucătorii profesioniști de 15.000 de euro. “Superbet dorește să iasă din zona de confort a sponsorizării sporturilor de masă, foarte populare și profitabile ca expunere, și să adauge în portofoliul său și alte ramuri, de nișă, mai puțin mediatizate în România. Astfel, sub egida #sustinemsportulromanesc am ajuns în 2019 alături de multe astfel de discipline și golful e una dintre ele. Sunt convins că mixul dintre profesioniști și amatorii pasionați vor crea un eveniment unic ca eleganță și mă bucur că ne numărăm printre partenerii primei ediții a Theodora PRO AM”, a declarat Vlad Ardeleanu, directorul general Superbet. Cât despre locația evenimentului, Theodora Golf Club este cel mai mare resort de golf din România, inaugurat în octombrie 2017 în inima Transilvaniei. La designul său și-au adus aportul specialiști care au creat 18 parcursuri unice, finalizate cu cel mai lung traseu din Europa - par 6 – 735 m.

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
oana roman marius elisei
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (1) jpg
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg
Filip Cristian Jianu, Getty Images jpg
FCSB si CFR Cluj, Sportpictures jpg