Campioana la volei, ucisa de doi romani?

Ultima actualizare:

    Ingrid Visser
Ingrid Visser

Spania a fost ieri cutremurată de găsirea a două cadavre îngropate lângă oraşul Murcia. Poliţia a ajuns la concluzia că trupurile neînsufleţite ar fi al lui Ingrid Visser şi al soţului acesteia, Lodewijk Severein. Pentru crime au fost arestaţi ieri doi români.

Ingrid Visser, o fostă voleibalistă olandeză în vârstă de 35 de ani, a dispărut împreună cu soţul său, Lodewijk Severein, în urmă cu două săptămâni, în oraşul Murcia, din Spania. De atunci s-a dus o adevărată campanie media pentru găsirea celor doi. Asta s-a reuşit ieri, dar din păcate, Ingrid şi soţul ei nu mai erau în viaţă.

Procuratura le-a găsit cadavrele îngropate într-o livadă de lămâi de la marginea oraşului. Din păcate pentru noi şi imaginea ţării în străinătate, principalii suspecţi sunt doi români în vârstă de 47, respectiv 60 de ani, care au fost deja arestaţi sub acuzaţia de crimă cu motiv de jaf. Se pare că filmul evenimentelor a fost următorul: Ingrid Visser a venit în Spania pe 14 mai, împreună cu soţul ei, pentru o inseminare in vitro la o clinică privată. De la aeroport au fost duşi la hotel de o maşină necunoscută. Acolo au fost văzuţi ultima oară, iar de atunci au fost duse căutări disperate pentru găsirea lor.

A fost colegă cu Cristina Pârv

Ingrid Visser este un fel de Ronaldo al fotbalului. A câştigat Campionatul European şi Mondial cu Olanda, Liga Campionilor la echipe de club cu Tenerife şi patru titluri în Spania. Ingrid, care are 514 selecţii în naţionala de volei a Olandei, a fost colegă în 1998, la Minas Tenis Clube din Brazilia, cu Cristina Pârv. Aceasta şi-a exprimat ieri regretul pe Twitter cu privire la decesul olandezei.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net