Cătălin Moroşanu: “Pariurile sportive au salvat sportul românesc”

image
Cătălin Moroşanu ne-a povestit la Entertainment Arena Expo cum l-a ajutat Go Bet să pornească un proiect care a prins la public din prima, Galele DynamiteFoto: Click!

Sportul românesc “respiră” tot mai greu şi atragerea surselor de finanţare este o bătălie pe viaţă şi pe moarte inclusiv pentru activităţile de masă. Campionul K-1, Cătălin Moroşanu, a explicat la Entertainment Arena Expo ce a făcut diferenţa în ultima vreme.

De dificultăţile financiare nu au scăpat nici sporturile de contact, chiar dacă din punct de vedere al popularităţii stau din ce în ce mai bine. După două proiecte “moarte”, K-1 şi Superkombat, Cătălin Moroşanu, unul dintre cei mai buni luptători de kickboxing din România, ne-a povestit în cadrul Entertainment Arena Expo, eveniment care se desfăşoară la Romexpo în perioada 3 – 5 septembrie, cum a dat drumul unei noi competiţii, Dynamite Fitghtin Show, cu ajutorul Go Bet, o casă de pariuri care i-a venit în sprijin ca sponsor şi al cărei imagine a devenit de curând.

“Este foarte greu să construieşti ceva în România, mai ales de la 0. Poate o să pară ca spun cuvinte mari, dar pariurile sportive au salvat sportul românesc. Fără această sursă de finanţare multe proiecte erau în faliment. Uitaţi-vă peste tot, la orice eveniment sportiv din ţară, nu există să nu fie fotografia unei case de pariuri pe un tricou, pe un banner, în colţul unui ring sau pe marginea unui teren de fotbal. Gândiţi-vă cum ar fă arătat totul fără aceşti bani. Dynamite Fitghtin Show este un proiect care funcţionează şi cu acest tip de combustibil, furnizat de Go Bet. Ei sunt partenerii galelor noastre, iar eu sunt imaginea lor. Este o asociere cu câştiguri de ambele părţi”, ne-a declarat cel poreclit “Moartea din Carpaţi” la Entertainment Arena Expo 2018.

Gala de la Piatra Neamţ va putea fi pariată la Go Bet

Uriaşul care de-a lungul timpului a dat de pământ cu “monştrii sacri” ca Mighty Mo, Gary Goodridge, Freddy Kemayo, Sergei Gur, Anderson “Braddock” Silva, Paul Slowinski sau Stefan Leko ne-a dezvăluit şi câţi bani puteau face pariorii pe meciurile sale din trecut dacă acestea ar fi fost în oferta caselor de pariuri. “Cele mai multe şi mai mari victorii ale mele s-au înregistrat în faţa unor adversari care pe hârtie aveau de departe prima şansă. Imaginaţi-vă ce cote immense aveau cele 26 de KO-urile mele! Un parior curajos şi cu încredere în mine s-ar fi îmbogăţit. O să oferim însă aceste şanse pe viitor. Cele 10 sau 11 lupte ale galei care va avea loc pe 19 octombrie la Piatra Neamţ se vor găsi cel mai probabil în oferta Go Bet. Lucrăm la asta. Va fi un plus de spectacol şi adrenalină”, a dezvăluit Moroşanu la standul Go Bet din cadrul Entertainment Arena Expo (EAE).

Cine este Cătălin Moroşanu:

Cătălin Moroşanu este un kickboxer şi pugilist român profesionist la categoria grea şi fost jucător de rugby. S-a născut îpe 30 iunie 1984 la Cotnari, în judeţul Iaşi, şi de-a lungul carierei sale începută în 2005 s-a bătut de 56 de ori în ring. A câştigat 45 de bătălii, dintre care 26 prin knockout şi a pierdut doar 11. Moroşanu este consilier judeţean la Iaşi, dar şi o persoană care nu s-a ferit de mondenităţi. A participat la unul din sezoanele “Dansez pentru tine” şi a câştigat prima ediţie a show-ului #Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Ce este Entertainment Arena Expo (EAE:

Entertainment Arena Expo (EAE) este liderul expoziţiilor adresate industriei de divertisment din Europa de Est, atât ca suprafaţă cât şi ca număr de expozanţi. Se desfăşoară pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi într-unul din pavilioanele Romexpo Bucureşti, B2, iar ediţia care durează în acest an trei zile, 3, 4 şi 5 septembrie, este a 12-a. Aproape 80% dintre vizitatori sunt români, iar cei mai mulţi dintre expozanţi, 62%, vin din străinătate.

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
rapid handbal
Lucian Ovidiu Heiuş  INQUAM Photos George Calin jpg
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg