Doroftei e la cură de slăbire

Ultima actualizare:
"Carnea o  mănânc doar  pe grătar  sau fiartă"
"Carnea o mănânc doar pe grătar sau fiartă"

În toată viaţa sa, Leonard Doroftei nu a stat să-şi numere caloriile din farfurie. Mânca tot ce era mai gustos, mai gras, nu şi-a impus nicio restricţie. Dar din 2003, de când s-a lăsat de sport, a început să se îngraşe.

Citeşte şi

Moşule, ce tânăr eşti! Doroftei la cota 40!

Doroftei: «Eu nu luam  prafuri, beam o bere!»

Acum a decis că e timpul să revină la proporţiile iniţiale.

"Am avut 61 de kilograme. Mâncam orice, mi-am făcut de cap la capitolul acesta, dar făceam mult sport. Din 2003, am început să mă îngraş până am ajuns la 86 kg. Nu am avut niciodată greutatea asta. De acum gata, trebuie să slăbesc!", şi-a propus campionul mondial la box, Leonard Doroftei şi de două săptămâni s-a dat pe mâncare sănătoasă.

Cereale integrale la micul dejun, salate multe la prânz şi legume la grătar seara. Carne - doar de pui, de peşte sau de vită, fiartă sau pe grătar.

"Eu sunt carnivor convins, tot timpul numai carne mâncam. Acum, mai «subţire». Credeam că fructul interzis e cel mai bun, dar nu e chiar aşa. Am renunţat la prăjeli, la bere, la cola şi la cafea. Beau numai apă. Şi pot să spun că mă simt super. Îmi simt organismul tânăr, parcă gândesc mai bine. Ce mai, am revenit la viaţă, acum simt că trăiesc. În primele 10 zile am slăbit 6 kilograme, dar mă duc şi de două ori pe zi la sală", mărturiseşte Doroftei.

Doroftei
Doroftei

Un alt secret al dietei e acela că niciodată nu se ridică sătul de la masă. Salatele îi plac mult şi îi hrănesc organismul. Un alt detaliu este apa. "Pentru că fac sport, beau câte cinci litri de apă pe zi. Berea am tăiat-o total de pe listă", mai spune sportivul. Pentru vara aceasta, şi-a propus să ajungă la 75 de kilograme.

Salată cu grătar

Pe Leonard Doroftei l-am găsit la Pub-ul care-i poartă numele, din centrul Ploieştiului.

Salată cu grătar
Salată cu grătar

Se plimba de la o masă la alta, printre clienţi, dădea mâna cu ei şi, uneori, mai iscălea câte un autograf. Ne-a arătat, în bucătăria pub-ului, una dintre cele mai simple reţete de salată.


    Doroftei
Doroftei

"Se ia o salată creaţă, se taie, se stropeşte cu puţin ulei de măsline şi zeamă de lămâie. O bucată de carne de vită se rumeneşte pe grătar, se taie fâşii şi se presară peste salată. Atât! Şi e foarte bun", explică Doroftei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net