Ecclestone, jefuit de 240.000 €

Ultima actualizare:

Ecclestone, 80 de ani, şi iubita sa Fabiana Flosi, 31 de ani, au rămas fără bijuterii în valoare de aproape 240.000 €, incluzând un ceas şi o pereche de cercei cu diamante.

Hoţii l-au agresat pe Ecclestone, care a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unor lovituri la cap, însă a fost externat şi a revenit, tot în cursul zilei de ieri, la birou.

Ironic, acest atac vine la doar câteva săptămâni după ce Ecclestone îl luase în râs pe Jenson Button, care fusese ameninţat cu arma şi jefuit la Sao Paolo, în timpul Marelui Premiu al Braziliei.

"Hoţii se uită după oameni care par slabi şi nu foarte inteligenţi", a fost declaraţia-şoc al lui Ecclestone la Interlagos.

"Vin aici de 40 de ani, am alergat singur pe plajă dimineaţa, cu ceas la mână şi nu m-a jefuit nimeni. Normal că peste tot se poate întâmplă, la New York, sau la Londra, unde, pe Oxford Street, oameni sunt jefuiţi la fiecare oră", spunea atunci el.

Birourile Formula One Holdings se află lângă Hyde Park, foarte aproape de Oxford Street, una dintre celebrele artere comerciale ale capitalei Angliei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net