Fiul lui Muhammad Ali, dezvăluiri despre tată: "Când venea vorba de femei, era un vagabond"

5 iunie 2016
article img
Muhammad Ali nu a fost un model demn de urmat când venea vorba de familieFoto Getty

A devenit o legendă în lumea boxului, numele său este cunoscut pe întreaga planetă. Muhammad Ali a fost un model în lumea boxului, dar nu la fel se poate spune și în cazul propriei sale familii. Unul dintre cei nouă copii ai săi face mărturisiri incredibile despre marele Cassius Clay și pasiunea sa pentru femei.

Muhammad Ali Junior (43 de ani) a declarat că s-a simțit neglijat de tatăl său atunci când era copil și i-a fost foarte greu să lege o relație paternă strânsă, relatează TheSun.co.uk. Fratele lui Muhammad Ali, Rahman (71 de ani) crede că Ali ar fi divorțat de soția sa, Lonnie dacă ar fi știut ce se petrecea: "Cel mai rău lucru care s-a întâmplat nu a fost boala, ci soția sa."

Lonnie (58 de ani) a fost o vecină di cartierul în care a copilărit și se cunoșteau de mici. Cei doi s-au căsători în anul 1986, fiind însă a patra soție. La acea vreme, marele Cassius Clay avea nouă copii proveniți din trei mariaje și alte două relații extraconjugale. Se spunea că îi plăcea să cheltuie foarte mulți bani cu diverse femei și să se aventureze în afaceri dubioase.

article img
Muhammad Ali și două dintre fiicele saleFoto Getty

Nici cea de-a patra soție nu i-a schimbat însă viața în bine. Ea a pus mâna pe o bună parte din averea legendarului boxer și a reușit să alunge de lângă acesta foarte mulți oameni importanți. Uni dintre membrii familiei o acuză că pe Lonnie că pusese stăpânire pe tot ceea ce avea boxerul.

Junior, unul dintre cei patru copii pe care i-a avut cu cea de-a doua soție, a fost alungat de Lonnie atunci când a aflat că a încercat să vândă o pereche de mănuși de box a tatălui său. Din această cauza, a fost nevoit să crească într-un ghetou plin de drogați din Chicago. Acolo s-a căsătorit cu Shaakira și au avut împreună doi copii. "Când venea vorba de femei, tata era un vagabond", a declarat în mod tranșant unul dintre fiii lui Ali.

article img
Muhammad Ali, alături de cea de-a patra soție, LonnieFoto Getty

De asemenea, el a mai adăugat că ori de câte ori a încercat să ia legătura în ultimii ani cu tatăl său de care auzise că era bolnav, mereu i se spunea că era ocupat sau dormea. În urmă cu câteva săptămâni, Junior a afirmat că nu-l mai întâlnise pe tatăl său de doi ani. "L-am văzut la cea de-a 72-a aniversare, apoi la cea de-a 73-a. I-am cântat «la mulți ani», dar n-am auzit niciun răspuns de la el. Mi-am dat seama că era din cauza bolii Parkinson. Știam că se afla într-o stare foarte gravă."