Fotbalul internațional, în doliu: a murit pe teren, după ce a apărat un penalti

Fotbalul din Belgia trece prin momente dificile, după ce a avut loc un deces deocamdată inexplicabil.

Portarul Arne Espeel a murit, la doar 25 de ani (FOTO: Facebook)
Portarul Arne Espeel a murit, la doar 25 de ani (FOTO: Facebook)

În timpul unui meci din eșaloanele inferioare, dintre Winkel Sport B. Soon și SK Westrozebeke, portarul Arne Espeel s-a prăbușit, pur și simplu, la pământ, imediat după ce a apărat cu succes un penalti. Fotbalistul a murit, astfel, la doar 25 de ani, fără să se fi știut că ar fi suferit de ceva anume. După ce a intervenit decisiv la o lovitură de pedeapsă, jucătorul s-a ridicat în picioare pentru a sărbători, doar că în scurt timp s-a prăbușit în iarbă. În ciuda încercării medicilor de a interveni cu un defibrilator, manevrele de resuscitare nu au avut succes, iar Arne Espeel a fost declarat decedat la spital.

Clubul goalkeeper-ului, profund șocat de tragedie

„Winkel Sport este în doliu profund pentru trecerea bruscă a portarului Arne Espeel. Le transmitem familiei și prietenilor lui Arne sincere condoleanțe pentru această grea pierdere. Fotbalul trece în plan secund pentru o perioadă de timp. Arne juca la noi, încă din copilărie și toată lumea îl plăcea. E imposibil de înțeles cum i s-a putut întâmpla așa ceva unui om atât de tânăr. Era sănătos tun”, se arată într-un comunicat al clubului belgian.
„Mingea era în joc. Portarul nostru s-a ridicat rapid, apoi a căzut. A fost teribil. A fost cu adevărat groaznic de urmărit. Când a venit mesajul că portarul nostru a murit, a fost o lovitură neobișnuit de grea. Cred că unii jucători încă nu realizează exact ce s-a întâmplat”, a declarat Stefaan Dewerchin, antrenorul secund al celor de la Winkel Sport B. Soon, directorul sportiv al echipei adăugând: „E o tragedie, suntem șocați. Arne a fost la club toată viața lui și era foarte iubit. E o lovitură teribilă”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net