"Schumacher plânge când aude vocile copiilor şi a soţiei". Fostul pilot împlineşte azi 46 de ani

Ultima actualizare:

    Michael Schumacher a fost şase luni în comăFoto: Getty
Michael Schumacher a fost şase luni în comăFoto: Getty

Michael Schumacher, care împlineşte azi (3 ianuarie) 46 de ani, începe să îşi recunoască familia, la un an de la accidentul de schi care l-a ţinut şase luni în comă.

Fostul pilot ”plânge la auzul vocilor copiilor săi şi ale soţiei Corinna, începe să recunoască feţele, arătând că este viu şi înţelege”, conform unor informaţii apărute în Corriere della Serra, scrie Daily Mail.

”Schumi plânge atunci când îşi aude copiii, vocea soţiei, câinii. În tăcerea camerei, o lacrimă cade pe faţa lui slabă. Acolo este viaţă, este puterea unui om care ne mişcă pe toţi. Avem lacrimile lui, simţurile lui”, a scris jurnalistul Giorgio Terruzi în ziarul italian.

Michael şi Corinna s-au căsătorit în 1995
Michael şi Corinna s-au căsătorit în 1995

Spusele lui Terruzi sunt confirmate de redactorul şef al revisteai Autosprint, Alberto Sabbatini, care însă spune că Schumacher se uită în gol de cele mai multe ori: "Îşi recunoaşte familia, dar nu poate comunica cu ei. Însă faptul că plânge uneori arată că e încă viu şi creierul îi funcţionează".

Singurul pilot cu şapte titluri de campion 

Michael Schumacher s-a născut pe data de 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit. Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar la 9 septembrie a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

În 29 decembrie 2014, la un an de la accident, purtătoarea de cuvânt a lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, a declarat că fostul pilot de Formula 1 face progrese corespunzătoare gravităţii situaţiei şi a reiterat faptul că germanul are de dus "o luptă grea".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net