Simona Halep la Singapore: «Am o şansă să câştig aici»

Ultima actualizare:

    Simona Halep îşi va afla adversarele aziFoto: AP
Simona Halep îşi va afla adversarele aziFoto: AP

Mai sunt doar două zile până la startul Turneului Campioanelor, competiţie care va reuni la start cele mai valoroase jucătoare de tenis ale acestui an. Simona Halep, care e principala favorită a competiţiei, a dat primele declaraţii la Singapore. Iată cele mai interesante dintre ele.

Despre absenţa Serenei Williams: “Nu sunt dezamăgită că nu este aici, dar îmi pare rău pentru ea dacă este accidentată. Nu este uşor să lupţi împotriva Serenei tot timpul. Am făcut-o de câteva ori anul acesta, anul trecut, aşa că este în regulă”.

Despre actuala ediţie a Turneului Campioanelor: “Mă simt bine şi vreau să iau fiecare meci ca pe o mare provocare, pentru că toată lumea joacă bine”.

Despre şansele la titlu: “Dacă voi juca ce pot mai bine, am o şansă să câştig aici. Încerc să mă antrenez bine şi muncesc din greu, aşa că vom vedea ce se va întâmpla. Ar fi un lucru extraordinar să reuşesc să câştig aici, pentru că e un turneu important. Noi mereu jucăm pentru titluri. Clasamentul nu contează, titlul e mult mai important. Pentru ţara mea ar fi ceva extraordinar, de asemenea, pentru că e o ţară mică şi nu avem mulţi jucători de tenis. Trebuie să joc, să mă relaxez, să mă bucur de tenis şi să fiu concentrată pe ce am de făcut. Trebuie să intru pe teren şi să dau tot ce am mai bun”.

Despre poziţia de cap de serie 1: “Nu simt presiune. Sunt jucătoarea clasată cel mai bine, dar nu e mare lucru la un turneu la care toate jucătoarele fac parte din Top 10. Toată lumea joacă un tenis bun”.

Despre contracandidate: “Muguruza joacă bine, Radwanska a început din nou să joace bine, aşa că o să vedem. Va fi un turneu greu, cu meciuri grele, dar asta e frumos în tenis, să ai mari provocări. Cred că fiecare are aici o şansă să câştige titlul. Serena nu evoluează la acest turneu, astfel că totul e posibil”.

Jucătoarele calificate

1. Simona Halep

2. Garbine Muguruza

3. Maria Şarapova

4. Petra Kvitova

5. Agnieszka Radwanska

6. Angelique Kerber

7. Flavia Pennetta

8. Lucie Safarova

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Andrei Matei (Facebook) jpg
Dennis Man si Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Elisabeta Lipa, Sportpictures jpg
laurentiu toma jpg
Lituania România (Sportpictures) jpg
Lituania România (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net