Simona Halep, printre staruri

simeon stalpnicul png
Halep a fost alături de Ion Ţiriac la RomaFoto: Instagram

Simona Halep a profitat de timpul liber apărut în programul ei după eliminarea din primul tur al US Open pentru a participa la o reuniune selectă, la Roma. Ea s-a numărat printre invitaţii de top ai unuia dintre cele mai cunoscute evenimente caritabile din Europa: Celebrity Fight Night.

Săptămâna trecută, Simona Halep a participat, la invitaţia omului de afaceri Ion Ţiriac, cel care este sfătuitorul din umbră al jucătoarei noastre, la cina caritabilă care strânge fonduri pentru studierea bolii parkinson la centrul care poartă numele regretatului boxer Muhammad Ali, cunoscut şi sub numele de Cassius Clay. Acesta a suferit de cumpluita maladie în ultimii 30 de ani de viaţă şi de mult timp, în fiecare an, în întreaga lume, dar la date diferite, se organizează câte o strângere de fonduri la care sunt invitate cele mai cunoscute personalităţi ale momentului. Astfel, la cina organizată în palatul Colonna, din Roma, Simona Halep le-a putut cunoaşte, printre altele, pe cunoscutele actriţe Sharon Stone sau Susan Sarandon, sau pe celebrii artişti Jose Carreras şi Andrea Bocelli, aceştia susţinând şi recitaluri extraordinare.

simeon stalpnicul png
Carreras şi Bocelli au avut recitaluriFoto: Instagram

simeon stalpnicul png
Şi Susan Sarandon a fost invitată

După această experienţă unică, Simona Halep a revenit în ţară pentru a relua antrenamentele. Ea va mai juca la două turnee înaintea Turneului Campioanelor de la Singapore, acolo unde s-a calificat matematic pentru a patra oară consecutiv. Până atunci, o vom mai putea vedea la lucru la Wuhan (22-30 septembrie) şi la Beijing (1-8 octombrie).

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Adelina Pestriţu
image png
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Scurgerile de gaze din gazoductele Nord Stream. Foto: Twitter
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image
image
image
image
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg