Triplu medaliat la CM de Nataţie, inspiraţie pentru sportivii români

image
Micii înotători, alături de un multiplu campion

Sportivii de la clubul C S Aqua Sport Bucureşti au avut parte de una din cele mai frumoase surprize ale anului, atunci când au primit vizita înotătorul tunisian Ahmed Mathlouthi (25 de ani), care deţine un palmares impresionant.

Copiii au avut posibilitatea să urmărească pe viu performanţele în apă ale unui mare campion, triplu medaliat cu bronz la Cupa Mondială, de 15 ori campion al Africii şi de 6 ori campion al Franţei. În 2015, Ahmed Mathlouthi a câştigat titlul de cel mai bun sportiv masculin la Campionatul Internaţional al României. 

Micii campioni ai C S Aqua Sport l-au asaltat pe multiplul campion african cu cereri pentru autografe şi poze dar şi întrebări precum: “Câte ore se antrenează pe zi”, “Ce l-a îndrumat spre înot” sau “Ce mănâncă la micul dejun”. Acţiunea a avut loc la bazinul Aqua Sport Dante Aligheri în cadrul unui eveniment prin care s-a dorit ca micii campioni ai clubului sportiv bucureştean să fie inspiraţi şi motivaţi pentru performanţă. “Vrem ca sportivii noştri să fie în contact cu marii campioni de talie internaţională. Vom organiza frecvent astfel de acţiuni. Pentru a ajunge pe podiumurile mondiale este nevoie de antrenament zilnic, dar acesta trebuie să fie însoţit de dorinţa arzătoare pentru a face performanţă”, a spus preşedintele clubului, Andrei Nicolescu.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
image png
image
image
image
image
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg