Unul la bal, altul la spital


    Marian Drăgulescu arată fanilor acreditarea la Mondialele de la Glasgow. Cătălina Ponor a trecut cu bine de operaţiefotografii: arhiva personală
Marian Drăgulescu arată fanilor acreditarea la Mondialele de la Glasgow. Cătălina Ponor a trecut cu bine de operaţiefotografii: arhiva personală

Încă de la începutul anului, Marian Drăgulescu şi Cătălina Ponor şi-au dorit enorm să poată ajunge la Mondialele de la Glasgow. Din păcate, doar unul îşi va îndeplini obiectivul.

Pentru Marian Drăgulescu, Campionatele Mondiale reprezintă competiţia la care se simte cel mai bine. El a cucerit de-a lungul timpului nu mai puţin de 8 titluri (5 la sărituri şi 3 la sol), iar acum e pregătit pentru al nouălea. În vârstă de aproape 35 de ani, „Marocanul” e favorit, la ediţia care va începe vineri (23 octombrie), la Glasgow, la medalii la sol şi sărituri, dar nici bara fixă nu trebuie neglijată. Oricum, Marian va face toate cele şase aparate la competiţia scoţiană, obiectivul său principal fiind calificarea cu echipa la Jocurile Olimpice. Un obiectiv greu, dar nu imposibil de realizat, la Rio, în 2016, obţinând biletele primele 8 formaţii în ordinea clasamentului. 

Din păcate, pe partea feminină, vedeta lotului nu îşi poate ajuta coechipierele. Cătălina Ponor a suferit o accidentare la tendon, fiind operată luni, cu succes, la Viena. „Cel mai greu pas a fost făcut. Operaţia a decurs bine, acum sunt puţin ameţită după anestezie, dar doctorul a făcut o treabă de milioane. Voi începe apoi recuperarea, iar în două luni voi relua pregătirile pentru Rio”, a scris, pe Facebook, Cătălina Ponor. Alături de ea s-a aflat, în permanenţă, antrenorul Octavian Bellu. Operaţia la care a fost supusă gimnasta în vârstă de 28 de ani a presupus curăţarea tendonului, astfel încât să nu mai apară probleme. 

La competiţia care va avea loc în perioada 23 octombrie – 1 noiembrie, la Glasgow, România va fi reprezentată, la masculin, de Marian Drăgulescu, Marius Berbecar, Andrei Muntean, Cristian Băţagă, Andrei Ursache, Laurenţiu Nistor şi Andrei Groza (rezervă), iar la feminin de Larisa Iordache, Anamaria Ocolişan, Andreea Iridon, Laura Jurca, Silvia Zarzu şi Andreea Munteanu.

shutterstock 1833215881 jpg
horoscop jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
autostrada jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
anisia gafton jpg
pantofi jpg
Niculae Badalau - foto Bogdan Vladu
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
image
image
image
image
ronaldo bucurie jpg
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg