200.000 € pentru victoria cu Inter

Ultima actualizare:

2-0 este cel mai periculos scor. Pe asta se bazează campionii de la CFR Cluj înaintea returului cu Inter. Meciul, programat joi de la ora 20.00, reprezintă ultima şansă pentru jucătorii din Gruia de a fi remarcaţi pe plan european.  "Ne gândim la calificare pentru că aşa este normal. Ştim cât de greu este să joci împotriva Interului şi mai ales să întoarcem rezultatul, dar cred că avem şansa noastră", a spus căpitanul CFR-ului, Ricardo Cadu.

Şefii campionei se gândesc şi ei la optimile Ligii Europa, deşi sunt constienţi de dificultatea misiunii jucătorilor lui Paolo Sergio. Tocmai pentru că vor să-i facă şi pe fotbalişti să creadă şi mai mult în forţele lor, patronul ardelenilor, Arpad Paszkany, le-a promis prime substanţiale în cazul unei victorii. "Dacă vom părăsi competiţia, vreau să o facem cu fruntea sus, cu o victorie", le-a transmis omul cu banii din Gruia jucătorilor săi.

În cazul unei calificări, Paszkany va mări şi mai mult bonusului şi va da întregii echipe 500.000 de euro, bani care vor fi împărţiţi între jucători şi staff-ul tehnic. În altă ordine de idei, delegaţia clujenilor a ajuns ieri la Cluj. După mai bine de o lună şi jumătate de cantonament. Antrenorul CFR-ului a decis ca echipa să mai rămână câteva zile la Milano şi a făcut acolo câteva antrenamente, preferând terenurile din Italia decât baza de pregătire de acasă.

Interul a  făcut un meci extrem de slab în etapa trecută din Serie A. Fotbaliştii lui Stramaccioni, fără Cristi Chivu - suspendat - au pierdut categoric în deplasare la Fiorentina, scor 4-1, după ce au fost conduşi până în ultimele minute cu 4-0. Pentru Inter urmează un meci extrem de greu în campionat, cu rivala AC Milan, iar jurnaliştii italieni mizează pe faptul că Stramaccioni nu va veni la Cluj cu cea mai bună formaţie, tocmai pentru a-I odihni pe jucători pentru derby-ul din week-end.

image
image
image
image
image
image
GettyImages 1448835977 jpg
neymar plange jpg
gigi becali sportpictures jpg
Catalin Cirjan, Getty Images jpg
Lionel Messi, Getty jpg
carlos alacaraz getty jpg