Al patrulea caz de coronavirus în rândul arbitrilor

Ultima actualizare:

    Testele au confirmat un al patrulea caz de coronavirus între arbitriFOTO: Sportpictures.eu
Testele au confirmat un al patrulea caz de coronavirus între arbitriFOTO: Sportpictures.eu

Alt caz de coronavirus în arbitrajul românesc, al patrulea conform comunicatului FRF. Se pare că este vorba de un arbitru foarte cunoscut.

Federaţia Română de Fotbal a anunțat că a fost depistat pozitiv cel de-al patrulea arbitru în urma testărilor efectuate în ultimele zile. Oficialul de joc în cauză a fost retras de la delegări şi se află în izolare, la fel ca şi colegii cu care a intrat recent în contact, aceştia urmând a fi retestaţi înainte de a-şi putea relua activitatea.

Conform celor de la ProX, ar fi vorba de George Găman. Acesta ar fi trebuit să oficieze sâmbătă seară meciul Petrolul – Rapid, din play-off-ul de promovare al Ligii secunde, dar a fost înlocuit de Iulian Dima.

Acesta este al patrulea caz de infectare din fotbalul nostru, după ce în ultima săptămână au mai fost depistați pozițiv Iulian Călin, Cătălin Buși și Florin Păunescu.

Lotul pentru finalul de sezon din Liga 1 şi play-off-ul Ligii 2 cuprinde 70 de arbitri. Încă de la începutul lunii iunie, aceştia au efecutat mai multe teste pentru virusul SARS-CoV-2. Costurile testelor sunt suportate integral de Federaţia Română de Fotbal.

image
image
image
image
image
image
Masina jpg
Dani Alves si sotia sa, Getty jpg
Rapid vs  Farul, Sportpictures (site) jpg
GettyImages 1448835977 jpg
neymar plange jpg
gigi becali sportpictures jpg