Are talent cu carul, dar e rezervă tot anul


    Maxim a jucat  în doar 3 meciuri  în returul  campionatului  la StuttgartFoto: Guliver/ Getty Images
Maxim a jucat în doar 3 meciuri în returul campionatului la StuttgartFoto: Guliver/ Getty Images

Mulţi fotbalişti români care ajung conjunctural în anumite ligi secunde din vestul Europei tind să le trateze superficial, deşi nivelul e mult peste ce se întâmplă în Liga 1. Alexandru Maxim a făcut asta în Bundesliga 2, unde a retrogradat cu VfB Stuttgart, şi s-a curăţat!

Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani a crezut că se va distra la matineu şi va promova cu lauri înapoi la masa bogaţilor. În tur a prins 16 partide, dar n-a fost decisiv, şi antrenorul Hannes Wolf l-a luat în colimator. A început să ceară mai mult de la român, iar acesta a refuzat să dea, lucru care i-a fost fatal. În 2017, Maxim a prins 14 minute cu Sandhausen, pe 12 februarie, şi 24 de minute cu Bochum, pe 10 martie. În rest, şase partide în care n-a prins lotul şi două uitat pe banca de rezerve.

Inexplicabil pentru un jucător sănătos, cu 27 de selecţii la echipa naţională şi văzut la începutul sezonului ca lider al echipei. Iar presa din Germania îi cântă deja prohodul! Ziariştii nemţi scriu că Maxim nu mai are viitor la Stuttgart şi probabil nici în Bundesliga, având în vedere „reuşitele” din acest sezon. Pentru jucătorul nostru, acest moment poate fi unul de cumpănă în carieră! Fără meciuri în picioare şi cu eticheta de neserios lipită pe frunte îi va fi greu să mai găsească un contract în Germania şi cel mai probabil va alege alte campionate. Nici asta nu va uşor, cota lui de piaţă scăzând la valoarea din 2012, când era un puşti talentat la Pandurii Târgu Jiu şi costa 1,5 milioane de euro. Astfel, Maxim trebuie să-şi calculeze foarte bine paşii, pentru că pot fi ultimii! Iar televiziunile de sport nu au suficiente posturi de „specialişti” pentru toţi fotbaliştii rataţi ai României!

Relaţia cu Roventa îi ocupă tot timpul

simeon stalpnicul png

Alexandru Maxim nu mai are noroc în fotbal, dar, aşa cum spune proverbul, are în dragoste. Din păcate, asta îi cam ocupă tot timpul. Jucătorul s-a împăcat de curând cu Cristina Roventa, fostă Miss Turism România, şi iubirea e mare între cei doi. Alex îşi plimbă bomba sexy prin New York, Paris şi Polonia, în timp ce colegii lui se bat la promovare cu Hannover 96, Eintracht Braunschweig şi Union Berlin. Poate după ce se linişteşte îi mai rămâne şi ceva energie pentru fotbal!

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg