Becali e disperat după chinul de la Mediaş: „Lazio ne dă 5,6, 7 goluri!”

Ultima actualizare:

    Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!

Roş-albaştrii au câştigat cu modesta Gaz Metan, dar n-au convins pe nimeni, nici măcar pe Gigi Becali, care de obicei nu-l interesează altceva decât cele trei puncte.

Patronul vicecampioanei a găsit câţiva vinovaţi pentru lipsa de entuziasm şi a declarat că nu e posibil ca tot bătrânii să fie cei mai buni jucători ai echipei. ”Man a dormit în ghete. Nedelcu se ascundea de minge, alerga pe lângă adversar! Ce faci, mă? Ai 20 de ani, bagă piciorul la minge. Suntem la fotbal. Cu eleganţă nu faci fotbal”, a spus acesta despre una „perlele” sale. Cei doi puşti nu au fost însă singurii luaţi la ţintă, Larie păţind chiar mai rău. ”Asta nu e echipa mea. Echipa mea nu are voie să se chinuie cu Gaz Metan. Larie e în alt film, dar revin Planic şi Bălaşa şi peste 6 luni scăpăm de el. Te mai şi fereşti, bagi mingea în poartă. Nu accept aşa ceva”, a declarat Becali care cu acest joc nu mai speră la minunea de a-i elimina pe italieni din şaisprezecimile Ligii Europa. ”După ce am văzut la Mediaş ce speranțe să am cu Lazio? Vorbim tâmpenii, prostii? Nu avem nicio șansă! Ne dă Lazio 5, 6, 7 goluri. N-ați văzut cum verticalizează ei jocul şi cum pasează?”, a încheiat Becali.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net