"Bizonul" e stelist! Va lua 15.000 de euro pe lună şi 50.000 de euro la semnătură!

6 ianuarie 2017
simeon stalpnicul png
Dinamo nu a luat pe Gnohere decât 250.000 de euro. Francezul de 28 de ani a ajuns în Ştefan cel Mare în 2015, în mandatul lui Mircea RednicFoto: Mediafax

Telenovela "Harlem Gnohere la Steaua" a luat sfârşit. Gigi Becali s-a înţeles atât cu Dinamo, cât şi cu jucătorul, şi tranzacţia e ca şi făcută.

Patronul Stelei a dezvăluit chiar şi termenii mutării şi este vorba de un câştig bun pentru jucător, dar cam mic pentru Dinamo. "Să ştie toată lumea! Eu nu mint: Morais a semnat deja şi va veni din vară, dacă nu mă înţeleg cu Astra. Acum îi fac contractul lui Gnohere. M-am înţeles şi cu Dinamo, şi cu 'Bizonul'. La mine ce e 'da' e 'da' şi ce e 'nu' e 'nu'. Băiatul ăsta a ţinut mereu să se vadă cu mine să discutăm. Nu am vrut, pentru că era sub contract. El niciodată nu s-a dezis de Steaua. A fost caracter, aşa sunt şi eu. Am zis că îi dau 15.000, atât îi dau. Îi mai dau 50.000 la semnătură, iar lui Dinamo îi dau 250.000. Dinamo nu putea să îi ofere atât. Eu îi fac milionari, de aia vor la Steaua.

Antrenori, jucători, eu îi fac milionari. Pintilii, de exemplu, a câștigat vreo 3 milioane. M-am consultat şi cu Meme pentru Gnohere, am zis că e un jucător cât de cât tehnic şi merită să îl luăm. Acum trebuie să vadă Reghe cum merge jocul cu el şi cu Alibec în teren în acelaşi timp. Trebuie văzut cum e mai bine. 'Bizonul' a semnat pe doi ani şi jumătate", a dezvăluit Becali, la Digi Sport Special.

fuego iubita2 png
cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
tatarusanu nunta21 jpeg
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg