CFR Cluj a făcut-o mai «lată» acasă cu Inter decât la Milano! Chivu a fost înjurat

Ultima actualizare:
Meciul CFR/Inter
Meciul CFR/Inter

CFR Cluj a pierdut şi returul cu Inter, de această dată cu 0-3, după ce în tur au încasat-o numai cu 2-0. Guarin a asigurat victoria italienilor printr-o "dublă", iar pe final Benassi a stabilit scorul final.

„Dubla” lui Guarin şi gafa lui Felgueiras. Guarin a punctat de două ori joi seară, prima reuşită venind în minutul 22: Alvarez l-a driblat pe Rada, i-a pasat lui Palacio şi acesta i-a trimis lui Guarin, care singur cu portarul a înscris.

Iniţial, gazdele au cerut poziţie de ofsaid, dar reluările tv au arătat că poziţia interistului a fost regulamentară. Apoi, la finalul primei reprize, Felgueiras a scăpat mingea din braţe, balonul a ajuns la Alvarez, care l-a servit ideal pe columbian. Portarul clujenilor a greşit şi la al doilea gol încasat în partida tur de la Milano.

Clujenii au rămas în zece. Camora a primit cartonaşul roşu pentru un fault din postura de ultim apărător asupra lui Benassi. Astfel, clujenii au jucat în zece oameni din minutul 80 al partide.


    Meciul CFR/Inter
Meciul CFR/Inter

Benassi, gol din pasa lui Cassano. Puştiul intrat pe teren după pauză l-a învins şi el pe Felgueiras, după ce l-a depăşit pe Piccolo. Cassano a fost cel care l-a lansat, oferind o pasă excelentă.

  Chivu, înjurat. Cristi Chivu nu a evoluat aseară, dar a luat loc pe banca de rezerve. Acesta s-a bucurat alături de Zanetti pentru golurile colegilor săi, iar la pauză, în momentul în care se îndrepta către cabine, a fost înjurat de spectatorii aflaţi la tribuna a doua.

Totuşi, Chivu a acordat autografe unor copii aflaţi în apropierea gazonului. Fundaşul lui Inter a ratat ocazia de a activa pentru prima dată în cupele europene împotriva unei echipe româneşti.

image
image
image
image
image
image
GettyImages 1448835977 jpg
neymar plange jpg
gigi becali sportpictures jpg
Catalin Cirjan, Getty Images jpg
Lionel Messi, Getty jpg
carlos alacaraz getty jpg