CFR, deziluzie totală în noua ediţie de campionat

CFR a avut la Botoşani unul dintre cele mai uşoare debuturi posibile. Cel puţin pe hârtie, unde a întâlnit o nou promovată cu jucători fără experienţă la acest nivel. Pentru ca totul să fie şi mai simplu, moldovenilor le-a fost eliminat un om încă din minutul 9 al partidei, iar lucrurile păreau ca şi rezolvate.

N-a fost însă aşa, deoarece clujenii au jucat la fel ca în returul sezonului trecut, deşi la echipă s-au schimbat foarte multe. Mai bine de 80 de minute, Kapetanos şi compania au alergat după golul izbăvitor, dar au măcinat în gol şi n-au reuşit să-şi creeze decât două mari ocazii în tot acest timp, în faţa unei echipe aflate la primul său meci din istorie în Liga I. La final, tensiunea era cuvântul de ordine în tabăra ardelenilor, care se tem că nu vor putea să reprezinte acel concurent serios pentru Steaua.

„Nu meritam să câştigăm. Am spus că titlul se obţine trecând uşor de echipele mici şi exact asta n-am făcut. E timp pentru reparaţii, dar trebuie să ne trezim", a spus antrenorul CFR-ului, care dacă va continua în acest ritm are mici şanse să-l prindă paltonul la Cluj.

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
cub alexandru arsinel png
Alessia Raiciu 3 webp
cub laurette png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Alessia Raiciu 3 webp
Emil Sandoi si Daniel Pancu, selectionerii Romaniei de tineret jpg
Argint tenis de masa jpg
David Popovici aur la Europene jpg
Echipa de canotaj jpg
simona halep trofeu toronto 2022 jpg