Dinamo, ori la bal, ori la spital


    Dinamoviştii trebuie să se ridice  dacă vor să prindă play-off-ulFOTO: Sportpictures.eu
Dinamoviştii trebuie să se ridice dacă vor să prindă play-off-ulFOTO: Sportpictures.eu

Din candidată la primele locuri, chiar la titlu, Dinamo a ajuns să tremure pentru un loc în play-off la finalul sezonului regulat.

Cu Ioan Andone antre­nor şi cu Adi Mutu mana­ger, dinamoviştii au visat frumos în acest sezon. „Câinii” s-au aflat mai mereu pe poziţiile fruntaşe, cele care vor permite accesul în lupta pentru titlu şi pentru cupele europene.

Oarecum pe nesimţite, cu doar trei puncte strânse în ultimele patru etape, Dinamo a cedat teren în clasament, fiind ajunsă din urmă de alte formaţii. Astfel, la cum arată ierarhia cu trei etape rămase până se va trage linia, va fi o bătălie extrem de strânsă pentru locurile 4, 5 şi 6 (Viitorul, Steaua şi Craiova s-au desprins în frunte).

În acest moment, Gaz Metan şi CFR Cluj sunt în faţa “câinilor”, alb-roşii aflându-se la egalitate cu Astra pe locurile 6-7. Dacă Dinamo nu ia puncte astăzi la Chiaj­na, atunci giurgiuvenii vor avea un as în mânecă, meciul amânat de la Iaşi.

Aşadar, trupa antrenată de Andone va disputa următoarele patru partide cu o presiune imensă, dată de o eventuală participare în play-out (locurile 7-14), adică în lupta pentru evitarea retrogradării.

În afara întâlnirii de azi de la Chiajna, Dinamo are în faţă un program destul de complicat, cu Craiova şi Botoşani acasă şi cu Pandurii în deplasare.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
cub claudia patrascanu png
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
elevi jpeg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg