Dinamoviştii, gata de meciul cu Timişoara!

"Deocamdată locul 2-3 este un obiectiv foarte bun pentru Dinamo şi vom vedea spre finalul campionatului cum stăm. Steaua ne sperie pe teren, dar noi ne vom pregăti şi sperăm să ne facem treaba cât mai bine", a spus Dorin Rotariu.

"Nu este un derbi Poli - Dinamo. Derbi este Dinamo - Steaua, Rapid - Steaua. Deocamdată este un început de sezon şi sperăm să debutăm cu dreptul. Nu e un meci special, de fapt toate meciurile sunt speciale pentru mine, deoarece sunt tânăr, joc în Liga I şi e un scop pe care am vrut să îl ating de mic. Fanii mă vor primi ca pe orice alt adversar. Nu mă interesează dacă vor scanda împotriva mea", a completat jucătorul născut la Timişoara.

Mijlocaşul Valentin Lazăr: "Sper să intru din primul minut şi să arăt ce pot. Eu îmi fac treaba pe teren, iar dacă domnul Mulţescu consideră că trebuie să joc, voi juca. Este o presiune normală la Dinamo şi sper să fac faţă cu brio. Dinamo e una dintre cele mai bune echipe din România şi sunt bucuros că sunt aici". "Ţinând cont că sunt nou-promovaţi, trebuie să câştigăm. Nu ştiu dacă e un derbi Poli - Dinamo, ţinând cont că ei sunt ACS Recaş. E mult mai bine pentru noi că nu vor fi 30.000 de spectatori, sperăm să fie mai puţini şi să ne facem noi treaba", a afirmat el.

 "Nu ştiu dacă Dinamo se luptă la titlu, dar obiectivul nostru e locurile 1-4 şi sperăm să intrăm în obiectiv. Dacă o să fim sus, să ne batem la titlu, cu atât mai bine"

Fundaşul croat Antonio Asanovici: "Nu ştiu prea multe despre Timişoara, dar vom merge acolo să luptăm şi să câştigăm acest prim meci, care este foarte important. Mă simt foarte bine la Dinamo. Am învăţat multe lucruri în limba română, ştiu toate lucrurile de pe teren de care am nevoie. Ştiu palmaresul clubului Dinamo şi că fanii sunt foarte buni".

Mijlocaşul defensiv bosniac Mîrza Hasanovici: Mă motivează această echipă şi mă voi lupta pentru postul de titular cu trei-patru jucători. Dinamo e un club mare, are jucători şi suporteri buni".

Atacantul Joel Thomas: Am venit în România în sezonul trecut şi cunosc pe Dinamo după ce a jucat în Europa contra lui Olympique Marseille şi Nantes. Meciul cu Timişoara este foarte important pentru noi ca să începem campionatul bine. Avem o echipă tehnică, cu jucători buni, tineri şi motivaţi, iar atmosfera este bună".

Fundaşul Alin Dobrosavlevici: "Sper să fac pasul la prima echipă şi sper să debutez anul acesta. Nu pot să spun că am ţinut de mic cu Dinamo, ci cu Poli Timişoara".

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (1) jpg
Dorian Popa
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Nicolae Dica, Sportpictures jpg
David Popovici, EPA jpg
Simona Halep, Getty jpg
David Popovici, EPA jpg
Alessia Raiciu 3 webp
Emil Sandoi si Daniel Pancu, selectionerii Romaniei de tineret jpg