Drama lui Alisson: tatăl lui a fost găsit înecat într-un lac de acumulare

Ultima actualizare:

    Portarul lui Liverpool, Alisson, trece prin momente greleFOTO: EPA
Portarul lui Liverpool, Alisson, trece prin momente greleFOTO: EPA

Dramă incredibilă în familia portarilor Alisson (Liverpool) şi Muriel (Fluminense). Tatăl celor doi, Jose Agostinho Becker, a fost găsit mort într-un lac de acumulare de lângă Lavras do Sul, la ceva mai mult de 300 de kilometri de Porto Alegre, informează news.ro.

Bărbatul de 54 de ani a fost dat dispărut în cursul după-amiezii de miercuri, iar corpul său a fost găsit noaptea de către un angajat al proprietăţii familiei Becker, aflată pe malul lacului de acumulare. Becker senior a avut o influenţă importantă asupra carierei fiilor săi. El a fost portar la o echipă de amatori în oraşul Rio Grande do Sul când cei doi copii erau mici.

Format la Internacional Porto Alegre, unde a jucat până în 2016, Alisson Becker, 28 de ani şi 44 de selecţii la echipa naţională, a trecut la AS Roma, ca parte a primei sale experienţe europene, înainte de a ajunge la Liverpool, în 2018, pentru ceea ce a fost o sumă record în transferurile portarilor, 62,5 milioane euro. El a apărat poarta echipei Liverpool de 115 ori până în prezent, câştigând Liga Campionilor în 2019 şi Premier League anul următor.

Muriel, 34 de ani, a jucat şi el la International. După mai multe împrumuturi în Brazilia, fostul internaţional U20 brazilian a ajuns în Europa, la clubul portughez Belenenses, pentru care a evoluat între 2017 şi 2019, înainte de a se întoarce în Brazilia, la Fluminense.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net