EXCLUSIV Ameninţări cu moartea şi înjurături pentru Istvan Kovacs. Steliştii îl terorizează

Ultima actualizare:
Unul din mesajele primite de Istvan Kovacs după partida de duminică
Unul din mesajele primite de Istvan Kovacs după partida de duminică

Istvan Kovacs, arbitrul care a făcut praf meciul ASA Tg. Mureș - Steaua, trăiește un coșmar din cauza fanilor campioanei. L-au amenințat că-i taie picioarele!

Istvan Kovacs a greșit grav în partida de duminică, dintre ASA Tg.Mureș și Steaua, terminată cu victoria gazdelor, 1-0. Steliștii au cerut suspendarea arbitrului, cei din CCA  au anunțat că-l opresc de la delegări o perioadă îndelungată, însă marea problemă a ”centralului” din Carei o reprezintă acum suporterii campioanei, care i-au trimis mesaje de amenințare pe telefon și pe site-urile de socializare.


    Unul din mesajele primite de Istvan Kovacs după partida de duminicăFoto Click
Unul din mesajele primite de Istvan Kovacs după partida de duminicăFoto Click

"Baga.mi.as pu.. in mor... ma... de boygor jegos. Sa ne sugi pu.... noua, stelistilor. Tarami.as coa.... pein coliva lu ma.ta. Penalty pt Steaua si DOUA ROSII pt Asa pana in min 60. Sa dam mu.. tie si tuturor bozgorilor imputiti. AFARA,AFARA CU UNGURII DIN TARA!!! SA TE MUTI IN UNGARIA DIN SEARA ASTA!!! Daca punem mana pe tine te taiem cacatule. Bagami.as pl in gura aia a ta si in fluierul ala al tau. Sa o fu... pe ma... MU.. BOZGORE!!!", sună mesajul primit de arbitrul FIFA din partea unui "admirator".

Kovacs nu mai are liniște

Dincolo de mustrările de conștiință pe care și le face vizavi de greșelile pe care le-a comis în defavorea Stelei al meciul câștigat de Târgu Mireș, 1-0, arbitrul trăiește acum un adevărat coșmar. Istvan se teme pentru siguranța lui și a familiei sale, după ce a primit sute de mesaje de amenințate pe site-uri de socializare. Și asta nu e tot. Suporterii ai campioanei au făcut rost de numărul de telefon al ”fluierașului”  și l-au ”bombardat” cu sms-uri, care de care mai obscene și mai  greu de reprodus. Lui Kovacs I s-a pus în vedere că va fi urmărit pas și cu pas și că va fi bătut, călcat în picioare și tăiat pentru felul în care a condus meciul de la Târgu Mureș. Fanii echipei din Ghencea sunt supărați pentru că arbitrula  comis nu mai puțin de șapte greșeli împotriva trupei lui Gâlcă: nu l-a eliminat pe N’Doye, care l-a lovit cu genunchiul în cap pe Claudiu Keşeru, Gabi Mureșan nu a văzut ”roșu” după cotul în figură aplicat lui Raul Rusescu, Sepsi a fost avertizat doar cu galben după un falt din spate asupra lui Papp,  N’Doye n-a luat  galben – ar fi fost al doilea – după un fault asupra lui Sânmărtean,  i-a dat cartonaș lui Cristi Tănas pentru simulare în careu – a fost penalty clar -, nu l-a pedepsit cu ”galben” pe Sepsi pentru o intrare dură la Sânmărtean – ar fi fost al doilea cartonaș -, Pârvulescu a luat roșu direct pentru un fault din spate asupra lui Bumba, însă el nu era în postura d eultim apărător, deci eliminarea nu se impunea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net