FC Salzburg - Viitorul: Hagi crede că are şanse de 1% în retur

Ultima actualizare:

    Jucătorii de la Viitorul nu au putut desface zidul apărării austriecilorFoto: sportpictures.eu
Jucătorii de la Viitorul nu au putut desface zidul apărării austriecilorFoto: sportpictures.eu

Meciul de joi, dintre FC Salzburg şi Viitorul Constanţa, din play-off-ul Ligii Europa, a fost precedat, conform regulamentului, de conferinţa de presă a antrenorilor.

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a declarat că FC Salzburg şi-a asigurat în proporţie de 99 la sută calificarea în grupele Ligii Europa, însă în fotbal se poate întâmpla orice, astfel că FC Viitorul va încerca să se ridice la nivelul aşteptărilor şi să facă joi un meci foarte bun.

"Aşa cum am zis la meciul tur, şi mâine o să fie un meci frumos. Două echipe bune, cărora le place să atace, care caută golul, să vedem care va face mai bine. Ei au făcut-o mult mai bine decât noi în România, mâine o să încercăm şi noi să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor, să iasă un meci foarte bun. Cei de la Salzburg şi-au luat un avantaj foarte mare în meciul tur, dar în fotbal nimic nu este imposibil. Avem şanse mici, minime, dar speranţa mai există, vedem ce o să iasă mâine. Cu siguranţă o să iasă un meci frumos. E un rezultat foarte bun pentru ei, va fi foarte greu de întors, mai ales că jucăm în deplasare. Dar intrăm în teren cu gândul de a juca un fotbal bun şi vom vedea ce va fi. Adversarul 99 la sută şi-a rezolvat calificarea. Mai există unu la sută speranţă şi o să intrăm cu acest lucru în teren", a spus Hagi.

FC Viitorul a fost învinsă, săptămâna trecută, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de FC Salzburg, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Returul este programat joi, la ora 20.00,  la Salzburg.

image
image
image
image
image
image
Dani Alves (Getty Images) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Dorinel Munteanu, antrenor Otelul Galati (Facebook) jpg
Dinamo FCSB (Sportpictures) jpg
Simona Halep, Getty Images jpg
Francesco Camarda (Getty Images) jpg
Cristiano Ronaldo (Getty Images) jpg
FC Voluntari Farul Constanta (Sportpictures) jpg