Florin Gardo╚Ö a devenit t─âtic ├«n S├ómb─âta Mare. Fanii deja i-au cunoscut b─âie╚Ťelul

simeon stalpnicul png
Gardo╚Ö este juc─âtor al Univerist─â╚Ťii Craiova p├ón─â ├«n var─â

Fotbalistul Florin Gardo╚Ö, ├«n v├«rst─â de 29 de ani, este ├«n culmea fericirii, dar nu datrit─â unei reu╚Öite profesionale, ci al faptului c─â a devenit tat─â pentru prima oar─â . Primul s─âu copil a venit pe lume ├«n S├ómb─âta Mare, iar Florin este ├«n al nou─âlea cer de bucurie. Sportivul a ├«nc─ârcat o fotografie cu cel mai nou membru al familiei la c├óteva ore dup─â ce micu╚Ťul s-a n─âscut, iar felicit─ârile din partea fanilor au ├«nceput s─â curg─â.

B─âie╚Ťulul lui a primit numele David, iar fotbalistul a ├«nc─ârcat  prima imagine cu el, dorind s─â ├«mp─ârt─â╚Öeasc─â motivul de fericire cu to╚Ťi cei care ├«i urm─âresc activitatea din mediul online. Al─âturi de imagine, Florin a scris un scurt mesaj ├«n care ╚Öi-a expus sentimentele pe care le resimte. 

simeon stalpnicul png
Florin Gardoș a devenit tăticFoto: Arhivă personală

"Lumina de Pa╚Öte a venit pu╚Ťin mai devreme anul acesta. Bine ai venit, David Gardo╚Ö. Bine ai venit pe lume, micu╚Ťule miracol", a fost mesajul scris de fotbalist pe contul personal de Instagram. 

Recent, Florin Gardo╚Ö a devenit noul juc─âtor al UNiversit─â╚Ťii Craiova, dup─â ce oltenii l-au ├«mpumutat de la Southampton p├ón─â la var─â. 

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
regina letizia (5) jpg
cove si sotia in turcia JPG
jojo vacanta culinara jpeg
carrie si boris johnson
image png
image
image
image
image
simona halep wimbledon 2022 jpg
david webp
FotoJet (5) jpg
GettyImages 1405458386 jpg
paul surugiu rugby jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg