Giovani sare la gâtul lui Bonetti

9 iulie 2012
image
Becali nu vede bine viitorul lui Dinamo

Bilanţul dezastruos al „câinilor" în stagiul din Austria, şase înfrângeri, o remiză şi două victorii în faţa unor anonimi, a reprezentat un nou prilej pentru Giovani Becali de a-l ataca pe Bonetti, cei doi fiind în relaţii reci încă din primul mandat al lui Dario la Dinamo.

„E îngrijorător atunci când într-un stagiu de pregătire ai şase înfrângeri. Trebuie să te întrebi ce echipă ai! E o debandadă totală la Dinamo.

Vina nu cred că este doar a jucătorilor, ei au câştigat o Cupă, să vedem ce vor face în Supercupă şi vor juca şi cu Barcelona la câteva etape după începerea campionatului, problema e alta", şi-a reglat tirul Giovani.

Apoi, a tunat: „Responsabilitatea trebuie să fie a corpului tehnic şi a conducătorilor, a acţionarilor care nu au avut măcar o discuţie cu acest staff tehnic.

Şefii habar nu au, ei nu ştiu ce se petrece acolo şi nici antrenorii nu raportează.

În plus, Bonetti costă de trei ori mai mult decât Ciobotariu, cel care a lăsat echipa mai bine clasată decât italianul şi a dus-o în proporţie de 60 la sută în Cupa României.

Cred că Dinamo cu această trupă şi aceşti antrenori nu se va bate pentru primele şase locuri".

Becali nu a fost de acord cu numirea peninsularului pe banca celor din „Ştefan cel Mare" pentru că acesta a trecut în rezervă mai mulţi jucători aflaţi sub contract cu el şi acum a ameninţat subtil.

„Nu vreau să mai critic, după aceea o să se spună că din cauza mea nu merge echipa. Nici eu, nici Borcea nu spunem nimic, dar la iarnă se va trage linie. Bonetti e pe placul suporterilor, să vedem ce face...

El spune că tinerii joacă mai bine decât cei bătrâni, dar asta vă spun: «Dinamo nu contează pentru primele 5-6 locuri, pentru cupele europene, ci probabil vrea să-şi facă o echipă pentru următorii ani».

Chiar dacă adversarii din campionat nu au jucat prea bine acum în amicale, tot sunt peste Dinamo...şi CFR şi Steaua şi Rapidul va fi, până şi Petrolul e înaintea lui Dinamo", a mai spus impresarul.

image
Becali nu vede bine viitorul lui Dinamo

Au venit pe rând în ţară

Majoritatea lotului a sosit ieri din Austria, însă unii jucători au avut învoire şi au revenit în ţară mai devreme.

Ţucudean şi Luchin au plecat spre casă duminică dimineaţă, ei fiind din Arad, respectiv Timişoara, iar Pulhac, Grigore, Munteanu, Alexe, Niculae şi Dănciulescu s-au întors duminică noaptea în România.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg
image png
gigi becali jpg