Goluri cadou la retragerea lui Tudor din arbitraj


    Alexandru Tudor a arbitrat ultimul meci din carieră
Alexandru Tudor a arbitrat ultimul meci din carieră

Meciul Chiajna – Iași (3-6) a consemnat finalul carierei pentru unul dintre cei mai valoroși arbitri români din istorie.

Alexandru Tudor (47 de ani) a spus adio arbitrajului într-un meci extrem de spectaculos, încheiat cu nouă goluri, pe o vreme de iarnă autentică. Din fericire, cel poreclit „Brad Pitt” a avut parte de o partidă liniștită, fără să influențeze într-un fel rezultatul, victoria la scor de tenis (6-3) a ieșenilor pe terenul Chiajnei fiind incontestabilă.

„Am un sentiment de mulțumire. Meciul a fost un dar de la Dumnezeu, pe o asemenea ninsoare. Când vezi un meci cu atâtea goluri trebuie să te bucuri”, a declarat la final Tudor. Înaintea partidei de vineri seară, centralul a fost premiat de CCA cu o plachetă omagială prin intermediul unui alt fost cavaler al fluierului, Alexandru Deaconu.

Cu 381 de meciuri conduse în prima divizie, Alexandru Tudor e pe primul loc într-o ierarhie all-time, peste alți arbitri de renume precum Rainea, Crăciunescu sau Porumboiu. „Sunt mulți ani pe care i-am trait aici, pe teren. Nu voi uita niciodată privirile copilașilor în meciurile pe care le-am arbitrat. Pentru mine cei mai importanți sunt copilașii. Eu mereu țin minte ce e bun și uit lucrurile negative”, a precizat Tudor, ajuns la al 21-lea sezon în Liga I. „Cu respect și stimă, pentru o carieră sublimă” a fost mesajul afișat în tribunele arenei din Chiajna.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
andreea esca si alexandre eram jpg
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
Cozonac
shutterstock 165207755B jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
Cameră de hotel - bagaj FOTO Shutterstock
ronaldo bucurie jpg
image
image
image
image
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg