Hagi, la răscruce de drumuri: „Rămân cu 10% din acțiunile de la Farul”

Gheorghe Hagi are în gând schimbări mari la Farul Constanța - cel puțin așa a declarat cel supranumit „Regele” în fotbalul românesc. În vârstă de 59 de ani,a ctualul managerul şi acţionar al echipei constănțene, a punctat, duminică, într-o conferinţă de presă, că se gândeşte să renunţe la majoritatea acţiunilor deţinute în club.

Gheorghe Hagi ia în calcul să renunțe la pachetul de acțiuni de la Farul (FOTO: Sportpictures)
Gheorghe Hagi ia în calcul să renunțe la pachetul de acțiuni de la Farul (FOTO: Sportpictures)

„Farul nu are datorii, e pe plus, lucrează bine. De acum încolo, nu ştiu! Vă mai zic una! Voi da acţiunile! Rămân cu 10%! Trebuie să lămurim şi lucrul acesta, voi fi doar antrenor, îmi văd de meseria mea, de manager. Voi rămâne cu 10%, o zic public, să se termine. Nu sunt acţionar majoritar la Farul. Mai rămân cu 10%, pentru că atât pot! Restul nu mai pot. Cine vrea să devină şeful mare… Clubul trebuie să aibă continuitate.
Într-o zi voi pleca şi de pe bancă, 100%! Las locul altuia, dacă nu merg bine. E clar asta, toţi ştiu asta din club, le-am comunicat. Dar 10% sunt acolo. Hagi e singurul care a investit în Farul. Farul l-a produs pe cel mai bun jucător al României, care a jucat la Real Madrid şi Barcelona. Hagi s-a întors, mi-am făcut datoria. Vreau să las totul aşa cum trebuie, clubul îl văd cu acţionari puternici”
, au fost cuvintele lui Hagi Senior.

Patru trofee importante, reușitele lui Hagi la Farul

Palmaresul grupării constănțene numără patru trofee importante, toate reușite în perioada 2016-2023, respectiv două titluri de campioană a României, o Cupă și o Supercupă. Deocamdată, în actualul sezon competițional, Farul ocupă un loc curios, mai exact ultimul din campionatul intern, bilanțul din cele cinci meciuri disputate, până acum, „ilustrând” o victorie, o remiză și trei înfrângeri. De altfel, Hagi are la dispoziție un lot modest, a cărui valoare abia dacă atinge 14 milioane de euro, clasându-se pe locul șase la nivelul din Superliga României, după FCSB, Rapid, CS Universitatea Craiova, CFR Cluj și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net