În baston, şi-a luat mâncare de la fast food!

Ultima actualizare:

    Antrenorul  merge  ajutându-se  de baston
Antrenorul merge ajutându-se de baston

Mircea Rednic a plecat de la Dinamo în vară, după finalul sezonului, preferând să nu-şi mai prelungească înţelegerea. Patronul Negoiţă nu i-a oferit un contract mai bun, astfel că ”Puriul” a preferat să revină la casa din Belgia şi să aştepte o propunere tentantă de acolo. În plus, antrenorul a avut timp şi pentru el, programându-şi o intervenţie chirurgicală pe care a amânat-o mai bine de jumătate de an.

Aflat în perioada de refacere după operaţie, fostul antrenor al lui Dinamo a revenit săptămâna trecută în România, iar fotoreporterii Click! l-au surprins în centrul Bucureştiului. Rednic şi-a oprit bolidul de lux undeva în zona Floreasca şi a stat câteva minute la coada unui restaurant tip fast-food. Nu a mâncat acolo, preferând să ia produsele la pachet. Mergând extrem de greu, vizibil încă afectat de problemele de la genunchi şi ajutat de un baston, ”Puriul” s-a chinuit câteva momente până a reuşit să ajungă la maşina parcată jumătate pe şosea, jumătate pe trotuar. Rednic s-a urcat apoi în automobil şi a plecat spre casă. 

Ar putea semna cu o echipă din Belgia

Tehnicianul nu s-a sfiit să apară în baston nici la unul dintre meciurile celor de la Dinamo II, acolo unde Gnohere, jucătorul adus de el la Dinamo, fusese exilat de cei de la prima echipă, pentru că nu-şi prelungea înţelegerea. De altfel, atacantul nici acum nu a semnat un nou contract cu cei din Şoseaua Ştefan cel Mare, dar după câteva discuţii cu antrenorul Andone şi patronul Negoiţă, acesta a fost reprimit în lotul lui Dinamo.

Mircea Rednic s-a urcat cu  greu în maşină
Mircea Rednic s-a urcat cu greu în maşină

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net