Isterie sub Vezuviu

Ultima actualizare:

    Ronaldo n-a marcat  în turul de la  Madrid, dar speră  să o facă diseară
Ronaldo n-a marcat în turul de la Madrid, dar speră să o facă diseară

Returul optimilor de finală din Liga Campionilor începe sub Vezuviu, cu un meci aşteptat cu nerăbdare de vulcanicii fani ai lui Napoli. Echipa românului Vlad Chiricheş (anunţat rezervă) va încerca imposibilul diseară, să întoarcă un deficit de două goluri, 1-3, scor cu care Realul lui Ronaldo s-a impus în tur.

Luni, odată cu sosirea madrilenilor la Napoli, e mobilizare generală în oraşul din sudul Italiei. Pentru a nu fi deranjată, delegaţia campioanei Europei a închiriat un întreg hotel de lux (150 de camere), Palazzo Caracciolo, o fostă fortăreaţă în urmă cu 500 de ani. Spaniolii au venit cu o echipă proprie de bucătari, au solicitat o conexiune mărită la internet şi au cerut crearea unei zone-tampon în jurul hotelului, păzită de peste 700 de forţe de ordine.

Oficialii lui Real s-au temut în primul rând de fanaticii fani napoletani şi de posibilitatea ca aceştia să cânte întreaga noapte sub geamurile „galacticilor”. Ronaldo şi colegii săi nu se vor mai putea ascunde însă în această seară, pe arena „San Paolo”, unde atmosfera va semăna cu o erupţie a celebrului vulcan Vezuviu, simbol al oraşului Napoli. 

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net