Jucătorii de la Union Berlin au renunțat la salarii în această lună


    Jucatorii de la Union Berlin au fost de acord să renunțe la salariul pe luna martieFOTO: EPA
Jucatorii de la Union Berlin au fost de acord să renunțe la salariul pe luna martieFOTO: EPA

Jucătorii formațiilor Union Berlin și Leeds United au dat dovadă de o excepțională solidaritate în aceste clipe de criză cauzată de pandemia de coronavirus. Ei au acceptat să nu mai fie plătiți în această perioadă.

Jucătorii echipei Union Berlin au acceptat să nu mai fie plătiţi, deoarece clubul se află într-o situaţie ”extraordinară şi dificilă”, din cauza opririi competiţiilor. ”Departamentul de fotbal a acceptat să renunţe la salarii. Directorii şi angajaţii au acceptat şi o soluţie de program redus, care va duce şi la o scădere a salariilor", a anunţat clubul, fără a preciza pe ce perioadă se întinde acest acord.

La formația engleză Leeds United, jucătorii şi staff-ul tehnic condus de Marcelo Bielsa au acceptat amânarea salariilor pentru a permite personalului clubului să fie plătit normal. Această decizie va permite celor 272 de angajaţi permanenţi şi temporari să-şi primească salariile în următoarele luni. ”Jucătorii mei au demonstrat o incredibilă unitate. Le mulţumim că în această perioadă au decis să aibă grijă de familia noastră lărgită”, a declarat directorul sportiv Victor Orta.

cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
FotoJet jpg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
cadouri pentru sfantul valentin jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg