Kassi se operează a 30-a oară!

Ultima actualizare:

Familia fostului fotbalist Iosif Rotariu se pregăteşte să plece din nou în Franţa, acolo unde micuţa Kassandra este programată pentru o nouă operaţie.

De această dată la umărul drept. Ieri, medicii de la o clinică specializată din Strasbourg au anunţat-o pe Dana Rotariu că o aşteaptă pe Kassi pentru intervenţia chirurgicală şi i-au dat femeii şi o veste bună, operaţia va costa 18.000 de euro, cu 8.000 de euro mai puţin decât era stabilit iniţial.

Acum, la cea de-a 30-a operaţie, Kassandrei i se va pune o proteză la umărul drept. Fiica adoptivă a lui Iosif Rotariu mai are de suportat trei operaţii până la toamnă pentru că îşi doreşte foarte mult să meargă la şcoală şi să poată scrie ca orice copil normal.

Şi pentru asta este dispusă să facă orice sacrificiu şi să îndure orice durere. Părinţii lui Kassi nu au strâns însă până acum banii necesari, iar suma adunată de pe urma evenimentului caritabil din decembrie, de la Sala Polivalentă, nu va acoperi decât puţin din costul intervenţiei chirurgucale.

Suferă de osteomielită

Dana Rotariu, mama Kassandrei, a explicat pentru Click! de ce suferă micuţa. „Are o boală cumplită, osteomielită, care este o afecţiune gravă a sistemului osos. Boala ajunge în oase şi distruge articulaţiile, astfel că întreg corpul Kassandrei e format din proteze”, a spus soţia fostului fotbalist.

Cei care vor să o ajute pe Kassandra o pot face donând orice sumă în conturile:

Cont lei: RO34BRDE360SV18398993600Cont euro: RO70BRDE360SV80487003600Cont dolari: RO29BRDE360SV96418133600Titular: Daniela Liliana Rotariu

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net