Liderul, la un pas de colaps


  Fundaşul Florin Bejan (stânga),unul dintre jucătorii de bază ai echipei, are de primit salariile restante din sezonul trecut, dar şi prima de îndeplinire a obiectivului
Fundaşul Florin Bejan (stânga),unul dintre jucătorii de bază ai echipei, are de primit salariile restante din sezonul trecut, dar şi prima de îndeplinire a obiectivului

ASA a obţinut cea mai categorică victorie de până acum din noul sezon al Ligii I. Fotbaliştii lui Vasile Miriuţă s-au impus cu 5-1 în deplasarea de la Giurgiu, cu Astra, şi au devenit liderii clasamentului.

Chiar dacă din punct de vedere sportiv le merge bine, financiar mureşenii sunt la pământ, iar luni (20 iulie) au mai primit o lovitură. Recursul înaintat de asociaţie pentru deblocarea conturilor sale a fost respins, astfel că formaţia nu poate efectua nicio plată şi nu are acces la sumele intrate în visteria clubului.

Conturile clubului din Târgu-Mureş au fost blocate la începutul lunii iulie, ca urmare a controlului ce a avut loc în perioada 2014-2015 la sediul asociaţiei. 

După blocarea conturilor, de la echipa ASA Târgu Mureş au plecat tehnicianul Dan Petrescu şi câţiva jucători.

Situaţia, aplanată până luni, este la un pas să explodeze. Mai mulţi dintre fotbaliştii străini aduşi în această vară au anunţat că vor să plece şi ei, dacă nu sunt plătiţi, iar şefii mureşenilor apelează la diverse societăţi comerciale din oraş pentru a găsi sponzorizări şi a acoperi, măcar parţial, restanţele financiare existente. În plus, jucătorii din”garda veche” nu şi-au văzut salariile din sezonul trecut şi nici primele pentru realizarea obiectivelor şi îşi caută alte angajamente. “ASA Târgu-Mureş continuă lupta, ASA nu se desfiinţează”, se arată într-un comunicat al clubului.

horoscop jpg
cub andrele png
cub camelia șucu (1) png
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia jpg
celine dion jpeg
cub lensa animat gif
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
radoi mirel epa efe h 56947735 jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc  Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg