Mourinho sare iar la gâtul arbitrilor

Ultima actualizare:

După eşecul, 2-3 pe Camp Nou, din prima manşă a Supercupei Spaniei, antrenorul lui Real Madrid a spus că a fost ofsaid la golul marcat de Pedro, în minutul 56. Reluările par să-i dea dreptate tehnicianului portughez. „Nu mi-a plăcut primul gol al Barcelonei, pentru că a fost o eroare a arbitrului de tuşă. Nu vreau să critic pe nimeni de la prima partidă. Ştiu eu ce vorbesc", a spus Mourinho la conferinţa de presă.

Replica din partea lui Tito Vilanova nu s-a lăsat prea mult aşteptată, acesta hotărând să minimalizeze declaraţiile portughezului. „Nu mă surprinde deloc faptul că Mourinho a vorbit deja despre arbitraj. Din punctul meu de vedere, a fost corect. Am făcut o partidă foarte bună şi suntem favoriţi", a afirmat şi antrenorul catalanilor.

Returul din Supercupa Spaniei va avea loc miercuri, de la ora 23.30, în direct pe Digi Sport 2. Messi a marcat o dată în jocul de miercuri şi, cu un total de 14 goluri, l-a egalat pe Cesar în topul celor mai buni marcatori ai Barcelonei într-un „El Clasico".

Argentinianul va încerca să-l depăşească pe legendarul Alfredo di Stefano, care conduce în topul marcatorilor cu 18 reuşite împotriva catalanilor. Mai mult, Messi a devenit singurul fotbalist care a marcat în patru jocuri consecutive din Supercupă, şi, cu un total de nouă goluri, este golgheterul acestei competiţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net