Munteanu s-a întors în Germania!

Ultima actualizare:

După ce a acceptat oferta lui Laurenţiu Reghecampf de a juca pentru Concordia Chiajna şi de a salva echipa de la retrogradare, Vlăduţ Munteanu s-a întors în Germania.

Fotbalistul este foarte apreciat în fotbalul german, iar acest lucru s-a concretizat cu nou contract pentru mijlocaşul român. Munteanu nu a stat foarte mult pe gânduri semnând pe un an cu echipa Erzgebirge Aue, din liga secundă, echipă care s-a clasat pe locul 15 anul trecut.

Mijlocaşul de 31 de ani nu a plecat singur, ci însoţit de soţia sa, Andreea, şi cei doi băieţi,David Ioan (3 ani) şi Filip Alexandru (1 ani şi 3 luni), cei patru stabilindu-se la Berlin.

Munteanu şi-a dorit foarte mult să-şi continue cariera în Germania, acolo unde a plecat pentru prima dată în 2006, evoluând pentru Cottbus, Wolfsburg, Bielefeld şi FSV Frankfurt.

Cunoscut drept un mare familist, fostul dinamovist vrea să le ofere băieţilor săi un trai decent, îndrumându-i de mici spre o carieră fotbalistică. Pentru moment Vlad nu se gândeşte la retragere, dar ştie că atunci când îşi va încheia cariera va lucra tot în fotbal şi va ocupa funcţia de manager la unul dintre cluburile din România.

image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net