Mutu râde de Becali

Ultima actualizare:

    Directorul general al lui Dinamo l-a ironizat pe finanţatorul FCSB
Directorul general al lui Dinamo l-a ironizat pe finanţatorul FCSB

“Briliantul” Adi Mutu a transmis că atacantul slovac poate ajunge sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf doar dacă patronul Gigi Becali scoate din buzunar 30 de milioane de euro.

“De ce să nu-l iau pe Nemec ăla? Că e bun. Nu poate să mai spună nimeni că vreau să destabilizez echipele, că Dinamo nu poate fi o contracandidată la titlu”, a spus recent patronul roş-albaştrilor. Iar replica a venit imediat din partea oficialului roş-alb, Adi Mutu.

“Nemec nu va pleca la FCSB. Înţeleg că Becali mai aruncă aşa câte una, că Dinamo se apropie încet–încet. Adam mai are contract până în 2018 şi, dacă se va despărţi de noi, o va face pentru o echipă din străinătate”, a spus “Briliantul” despre golgheterul din “Ştefan cel Mare”, cel care are zece reuşite în acest sezon.

Apoi, l-a “înţepat” pe şeful FCSB: “Becali nu mai ia pe nimeni de aici, l-a luat pe Gnohere că nu l-am mai vrut… Dar dacă dă 30 de milioane de euro pe Nemec, i-l aduc chiar eu. Nu putem să-i spunem să nu ne mai facă oferte, că oricum nu ne interesează.

Ştim şi noi la ce valoare poate ajunge Nemec”. “Vârful” de 31 de ani a sosit la Dinamo în toamna trecută din postura de liber de contract şi are o înţelegere valabilă până în vara lui 2018.Varianta că slovacul nu va semna cu FCSB a fost întărită şi de alţi oficiali ai “câinilor” şi chiar de fotbalist.

“Cei de la Steaua pot spune ce vor, eu sunt jucătorul lui Dinamo”, a spus el sec. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net