S-a aflat echipa la care va reveni Mutu în Liga I, din iarnă! Nici nu te-ai fi gândit. Vezi aici cine e!

Ultima actualizare:

"Briliantul" n-a dezvăluit însă care este acea echipă care îl va înregimenta la 35 de ani, dar totul a ieşit azi la iveală. Este vorba de Petrolul Ploieşti, echipă antrenată de Cosmin Contra, fostul său coleg de la echipa naţională. Şi "Guriţă" a recunoscut că a discutat cu Mutu pe această temă, iar Dan Capră, unul dntre finanţatorii echipei, a spus chiar că lucrurile sunt deja aranjate.

"Am avut mai multe discuţii cu Adrian Mutu şi există în acest moment un acord ferm al jucătorului ca, din retur, să joace la Petrolul. Mai mult decât atît, pot să vă spun că nici oficialii de la Ajaccio, actualul club al lui Mutu, nu se opun acestui transfer!", a declarat Capră pentru Jurnalul Prahovean.

"Am vorbit în urmă cu cîteva zile, n-a existat o negociere propriu-zisă la nivelul meu, dar i-am zis că-l aştept la Ploieşti. I-am spus cîteva despre echipă, ce sistem jucăm, ce suporteri avem. Mi-a explicat însă că trebuie să vadă cum poate rezolva situaţia lui de la Ajaccio, pentru că acolo sînt nişte oameni pe care-i respectă foarte mult, s-au comportat frumos cu el şi nu vrea să plece înainte de a exista o înţelegere amicală cu francezii. Eu discut des cu Adi, e prietenul meu, în aceşti termeni am şi avut discuţia cu el. Cui nu i-ar plăcea să-l aibă pe Mutu în echipă?", a declarat şi Contra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net