Piţurcă: «E posibil ca tânărul Cristi Manea să joace în locul lui Măţel»

Ultima actualizare:

    Jucătorii echipei naţionale, la antrenament (foto: Echipa națională de fotbal a României - Pagina oficială)
Jucătorii echipei naţionale, la antrenament (foto: Echipa națională de fotbal a României - Pagina oficială)

Selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a declarat, vineri, că se confruntă cu probleme de lot înaintea partidei amicale cu Albania, fiind posibil să-l titularizeze pe debutantul Cristi Manea în locul lui Alexandru Măţel, accidentat, informează site-ul oficial al FRF.

"Tănase are o răceală puternică, a avut şi febră mare. Azi s-a simțit mai bine şi s-a putut antrena, sper să nu mai facă febră şi să poată juca mâine. Alexandru Mățel nu va evolua în primul meci din cauza unei accidentări şi este posibil ca în locul său să intre tânărul Cristi Manea. Meciul cu Albania este important, vom face totul pentru a câştiga acest meci şi pentru a evolua cât mai mulţi jucători", a declarat Victor Piţurcă la conferința de presă.

thzertrst
thzertrst

Pentru acest meci, selecţionerul are mai multe probleme de efectiv, Alexandru Bourceanu acuzând o miozită, iar Costin Lazăr are o contractură la aductori. Ambii, deşi au dureri, vor fi refăcuți până la ora meciului.

werwrwq
werwrwq

În ceea ce îl priveşte pe Alexandru Măţel, acesta resimte dureri din cauza unei inflamaţii cu edem la ischiogambierii drepţi. În cazul fundaşului dreapta, staff-ul medical face eforturi pentru a-l recupera până pe 4 iunie, când este programată partida cu Algeria.

Echipa naţională a României va disputa în cadrul turneului din Elveţia partide amicale cu selecţionatele Albaniei (31 mai, ora 20.00) şi Algeriei (4 iunie, ora 21.30).

image
image
image
image
image
image
John Ene, Sportpictures jpg
fani ungaria jpg
Lionel Messi, Getty jpg
erling haaland, getty jpg
Nicolae Stanciu, Sportpictures jpg
Rugby jpg