Prodanca, ameninţată să nu calce în Ghencea

Ultima actualizare:

    Anamaria nu este  deloc văzută bine  de suporterii Stelei
Anamaria nu este deloc văzută bine de suporterii Stelei

Deşi până acum a lucrat mereu împreună cu soţia sa, Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf ar putea fi nevoit să vină în Ghencea fără cea care a îndeplinit ultima oară funcţia de manager general la Concordia Chiajna.

După ce l-au contestat şi pe Mihai Stoichiţă, ultraşii Stelei îl ameninţă pe „Reghe" că ar putea avea parte de aceeaşi soartă.

„Dacă vrea să aibă linişte la Steaua cu fanii, Reghecampf trebuie să nu o implice pe soţia sa în acest proiect. Dacă Anamaria Prodan va începe să facă declaraţii în numele clubului, va avea o mare problemă cu noi. El e stelist, are susţinerea noastră, dar această Anamaria n-are ce să caute vreodată în viaţa Stelei", a tunat liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă.

Anamaria Prodan nu este privită cu ochi buni nici de către actualul manager al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, care ar dori să fie doar el cel ce se ocupă de campania de achiziţii. În altă ordine de idei, roş-albaştrii au rămas fără directorul sportiv Narcis Răducan, care şi-a prezentat demisia.

„Am hotărât să închei colaborarea cu clubul Steaua. Nu a fost o decizie uşoară, dar aşa cum am promis, în momentul în care nu mai simt că am pârghiile necesare şi nu mai cred într-un anumit proiect, să întind mâna şi să plec mai departe. Nu plec cu mâna goală, am câştigat o Cupă", a declarat Răducan.

Motivul principal pentru care fostul mijlocaş a decis să plece este mai vechiul său conflict cu Mihai Stoica.

Din momentul în care a revenit în club, după plecarea lui Ilie Stan, Meme l-a „lucrat" încontinuu pe Răducan. Iniţial, managerul general dorea să-l înlocuiască cu actualul impresar Cătălin Liţă, fostul fotbalist de la Steaua şi FC Naţional, dar până la urmă a fost de acord şi cu varianta propusă de către Laurenţiu Reghecampf: Aurelian Băbuţan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net