Real, la un pas de ruşine cu arabii

Ultima actualizare:

    Britanicii au devenit o naţională foarte curtată pentru amicale, în mare măsură datorită starului lui Real MadridFoto Click!
Britanicii au devenit o naţională foarte curtată pentru amicale, în mare măsură datorită starului lui Real MadridFoto Click!

Trupa lui Zinedine Zidane şi-a întrerupt cursa de urmărire a Barcelonei în La Liga pentru că mai are un trofeu de câştigat. Nu e mare lucru, dar trebuie pentru că nu-şi poate păta obrazul în faţa fanilor pierzând în faţa unor adversari de nivelul celor avuţi la Campionatul Mondial al Cluburilor. Şi totuşi, a fost aproape.

Ronaldo şi compania ar fi preferat probabil să joace cu Leganes, în etapa a 16-a din Primera Division, dar a trebuit să zboare la Abu Dhabi, în capitala Emiratelor Arabe Unite, unde se dispută în această perioadă Campionatul Mondial al Cluburilor. Competiţia reuneşte cele mai bune echipe de pe fiecare continent, iar Europa a trimis-o acolo pe Real Madrid, care a intrat în focuri direct în semifinale. Până atunci, africanii de la Wydad Casablanca, mexicanii de la Pachuca, reprezentanţii Americi Centrale şi de Nord, australienii de la Auckland City, arabii de la Al-Jazira, japonezii de la Urawa Red Diamonds şi Grêmio Porto Alegre, campioana din America de Sud, au fost lăsate să se măcelărească între ele. Iar semifinalele au fost Gremio – Pachuca şi Real – Al Jazira. În ambele au câştigat favoritele, dar cu mari emoţii. Dacă brazilienii au avut nevoie de prelungiri, spaniolii au încheiat totul în 90 de minute, dar datorită unei întoarceri de scor fenomenale. Arabii antrenaţi de olandezul Henk Ten Kate s-au ţinut tare şi au deschis scorul înainte de pauză prin Romarinho, care l-a învins din interiorul careului pe Keylor Navas. Campioana din Emirate putea să facă 2-0 imediat după pauză, când doi jucători au scăpat singuri cu portarul Realului dar au gafat ca la amatori pasându-şi neregulamentar, iar golul lor a fost anulat pentru offside. După acest şoc, Ronaldo a egalat în minutul 53, iar Bale a adus victoria cu 9 minute înainte de final, evitând o ruşine cât casa. Realul se va bate astfel sâmbătă, de la ora 19:00, cu Gremio, pentru al doilea trofeu consecutiv, câştigat anul trecut în faţa japonezilor de la Kashima Antlers.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net