Reghecampf s-a lăsat răsfăţat de Prodanca
L-a aşteptat pe Laurenţiu Reghecampf la aeroport, după cantonamentul Stelei, apoi i-a organizat o cină romantică la unul dintre restaurantele lui preferate, Red Angus Steakhouse, aflat în zona de nord a capitalei, în Cartierul Francez.
Locaţia este renumită pentru delicatesele din carne de vită nord-americană, adusă direct din SUA, cu tot cu certificat de caliate, atestat oficial.
Prodanca şi Reghe au sărbătorit revederea după perioada de cantonament petrecută în Austria, printr-o cină romantică, într-un decor de petale de trandafiri, cu vin roşu şi specialităţile restaurantului.
Dicuţiile în contradictoriu dintre cei doi amorezi nu s-au lăsat prea mult aşteptate, subiectul principal fiind strâns legat de fotbal.
Cei doi s-au întrecut în numărul de suporteri pe care îi au la cele două echipe, Steaua şi Universitatea Cluj, fotbalişti experimentaţi dar şi bugete disponibile pentru fiecare club.
Finalul cinei a fost unul de bun augur, cei doi plecând spre casă fericiţi că s-au revăzut după o perioadă de două săptămâni.