Rusandru, lecţie despre cum să distrugi un meci


    Fotbaliştii celor două echipe i-au cerut degeaba explicaţii arbitrului
Fotbaliştii celor două echipe i-au cerut degeaba explicaţii arbitrului

Arbitrul Lucian Rusandru a avut o prestaţie penibilă la partida dintre Pandurii şi Dinamo, 2-2. A refuzat să acorde trei lovituri clare de la la 11 metri, în plus gazdele acuzându-l că nu a eliminat un jucător advers.

„Fluieraşul” a intrat în scenă în minutul 56 al jocului: Salgado l-a faultat clar pe Palici în careu, dar nu s-a dictat nimic. Apoi, peste opt minute, a echilibrat balanţa şi a închis ochii în faza în care dinamovistul Gnohere a bruscat un adversar.

„Uitaţi-vă ce s-a întâmplat în minutul 64: corner Pandurii, iar Piţian e luat în braţe şi trântit în careu. Penalty! Nu s-a dat nimic...Sper să nu-l suspende pe Rusandru acum fiindcă nu mă ajută la nimic”, a tunat antrenorul celor de la Pandurii, Edi Iordănescu, care a şi fost trimis în tribune din cauza protestelor la adresa „fluieraşilor”.

Pentru ca tabloul să fie complet, în minutul 90 i-a iertat din nou pe gorjeni, când Unguruşan a comis un henţ în careu.

„Am aşteptat cu toţii un penalty, un cartonaş roşu, la Filip a fost fază de roşu. Se pare că domnul arbitru nu prea a acordat acel procent de cinci la sută al gazdelor. Dacă era corect, erau un scor fluviu şi nu aveam probleme”, a comentat şi fotbalistul Panduriilor, Dan Nistor.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
image
image
image
image
image
image
Mark Cavendish, Getty Images jpg
Cutremur Turcia, Getty Images jpg
Eric de Oliveira, Sportpictures jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg