Secretele omului care a îmbogăţit Clujul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Liga Campionilor nu este o noutate pentru grecul Pantelis Kapetanos. Atacantul a mai evoluat în cea mai tare competiţie inter-cluburi cu alte două echipe: AEK Atena, în sezonul 2006-2007, când a şi marcat două goluri, şi cu Steaua, în 2008-2009.

Calificarea cu CFR Cluj în grupele Ligii l-a făcut pe fotbalistul elen să-şi amintească de emoţiile trăite în urmă cu câţiva ani.

„Mi-era dor de imnul din Liga Campionilor. Sunt foarte fericit că pot asculta din nou această melodie!", a mărturisit Kapetanos, marcatorul golului prin care CFR a câştigat şi returul cu Basel, la o săptămână după victoria din Elveţia, obţinută prin „dubla" lui Sougou.

Omul care a băgat nu mai puţin de 20 de milioane de euro în conturile echipei din Gruia rămâne modest şi spune că victoria este a echipei, nu doar a lui: "Toată lumea mă vede ca pe un erou, dar nu e cazul. Ce eram eu fără echipă? Cine îmi dădea pasele? Puteam marca de şapte ori şi să nu fie suficient. La Cluj suntem o echipă unită şi victoria este a tuturor, nu doar a mea, pentru că am reuşit să bag mingea în poartă", a spus grecul, care a fost susţinut din tribune de soţia lui, Fotini Dougali, şi de cei doi copii, Iannis, şase ani, şi fetiţa, Marianthi, în vârstă de doi ani. Aceştia sunt, de altfel, secretul din spatele reuşitelor internaţionalului grec.

De altfel, nevasta atacantului de la CFR este mare microbistă şi nu ratează nici un joc al iubitului ei. Cum era şi normal, femeia a fost în tribună la meciul de miercuri seară şi a trăit la intensitate maximă momentele cheie ale jocului.

„Am avut emoţii mari de tot. Pe stadion mereu am emoţii mai mari decât acasă. De miercuri sunt în culmea fericirii", ne-a dezvăluit în exclusivitate Fotini Dougali.

Soţia lui Kapetanos crede că meciurile din grupele Ligii nu-l vor timora pe fotbalist, el fiind obişnuit cu prezenţa în această fază a competiţiilor: "Pantelis a mai jucat în Ligă şi ştie cum e, nu e ceva nou pentru el, însă sentimentul pe care îl ai când ştii că joci cu cele mai bune echipe şi că faci parte dintr-un grup de jucători fantastici, este unic".

Şi-a lăsat serviciul pentru el

Fotini Dougali este fostă jurnalistă. A lucrat timp de patru ani, până în 2001, la televiziunea greacă West Channel, apoi l-a cunoscut pe Kapetanos şi a renunţat la meserie pentru a fi alături de el.

„Când m-am transferat la Filathlo Somateio Kozanis, în divizia a III-a greacă, mi-a luat un interviu şi de atunci am devenit prieteni, iar peste câteva luni un cuplu", a povestit în urmă cu ceva timp atacantul elen.

Lor le-a dedicat golul

Golul marcat împotriva elveţienilor a avut o dedicaţie specială. Aşa cum face de fiecare dată, atacantul grec a dedicat reuşita de 20 de milioane de euro celor doi copii ai săi, băieţelul, Iannis, în vârstă de 6 ani, şi fetiţa, Marianthi, în vârstă de 2 ani.

Kapetanos este foarte apropiat de copiii săi. El petrece aproape tot timpul liber pe care îl are împreună cu cei mici, cu care se joacă, merge în parc sau le citeşte poveşti.

Îl vor pe Săpunaru

Clujenii ştiu că trebuie să-şi întărească lotul în vederea partidelor din grupe. „Trebuie să ne mişcăm repede pentru că mai avem nevoie de trei jucători: doi mijlocaşi, unul defensiv, altul ofensiv, de construcţie, şi un atacant de careu", a precizat preşedintele Iuliu Mureşan. Una dintre ţintele ardelenilor este Săpunaru, pus pe liber de FC Porto, cu care a câştigat mai multe titluri, dar şi Liga Europei.

În nici o săptămână, campionii au pierdut trei fotbalişti importanţi pentru echipă. Vass şi Ronny s-au accidentat la meciul cu Rapid şi stau două, respectiv şapte luni, iar Sare s-a „rupt" în partida cu Basel, suferind o fractură de peroneu.

Acestora li se adaugă şi Deac, accidentat de aproape o lună şi a cărui indisponibilitate se va prelungi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net