Soţii Borcea nu ştiu unde îşi vor boteza fiul

Aşteptat ca un adevărat eveniment monden, aşa cum a fost şi nunta dintre Cristi Borcea şi Alina, botezul micuţului Alexandru George e programat pentru 2 septembrie.

Luându-ne după informaţiile care plasau petrecerea 100% la Miami, unde familia Borcea este rezidentă, l-am sunat pe naşul Gigi Becali pentru a afla cum se va împăca cu o călătorie cu avionul atât de lungă, peste Ocean, „Am glumit când am afirmat că nu merg peste apă. Nu vă luaţi după tot ce zic eu în conferinţe. Pur şi simplu, n-aveam chef să merg atunci la Miami, dar n-am nicio problemă cu călătoriile. Pot să merg 700 de ore cu avionul, peste oceane, peste ce vreţi voi. Dacă va fi petrecerea de botez acolo, merg fără probleme, dar nu ştiu dacă e bătut în cuie. Din ce am vorbit eu ultima dată cu Cristi, va face botezul la Bucureşti, la 2 septembrie", a declarat Gigi Becali.

Apropiaţi ai lui Cristi Borcea au confirmat apoi că acesta va veni cu Alina în ţară la 6 august, iar botezul este stabilit, de principiu, la restaurantul Ambasad'Or. Totuşi, dacă şi Gigi Becali va fi de acord, totul se poate muta la Miami în ultimul moment.

Au ales un restaurant din Otopeni

Rezervarea restaurantului pentru botezul de pe 2 august a fost făcută la Ambasad'Or încă din 28 august 2011, când Cristi şi Alina s-au căsătorit.

Atunci, apreciind aproape cu exactitate data naşterii copilului, Borcea a hotărât ca în aceeaşi locaţie să aibă loc şi botezul copilului. Ambdasad'Or este un restaurnat de lux, care se întinde pe 1.000 de metri pătraţi şi este situat în zona Băneasa-Otopeni.

cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Elon Musk cu robotul umanoid Optimus la Tesla AI Day 2022 CAPTURĂ Tesla YouTube (2) jpg
varf de lance vechi de 2 000 de ani FOTO MJI jpg
image
image
image
image
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg